Hogy tudnak a lányok az 1. jött-ment fiúra rögtön rámozdulni, mikor még nem is ismerik, csak kívülről álomszerűen néz ki?
Nekem is megtetszhet elsőre egy lány, de az nem jelenti azt, h kell is, mert mondjuk a stílusa meg nem tetszik, vagy én nem jövök be, vagy bármi más...
Ennyit számít a belső a lányoknál (semmit)??
Ugyanúgy, ahogy a srácok is képesek rámozdulni egy álomkülsővel rendelkező lányra. Nabumm.
Nem vagyunk egyformák...erről hallottál már?
Mert felszínes r*banc az összes, azért. Szokj hozzá ez van!
Persze most lesz itt oltás, hogy de nem is igaz, belső értékek, blabla bezzeg ők nem, az ő csávójuk ronda (holott NAGYON NEM), meg hogy milyen köcsög vagy. Én meg pláne.
3
Ergo a külsőnek IS és belsőnek IS tökéletesnek kell lennie.
Ugye milyen egyszerű az ember dolga manapság?
Már évek óta azzal az "első jött-ment fiúval" vagyok együtt, akire rámozdultam, eljutottunk addig, hogy menyasszony vagyok. :)
Valakinek van érzéke hozzá, hogy kire kell rámozdulni, valakinek nem. (pedig erőlteti, amit nem kéne) :)
azert mert a szep kulso apoltsagot, akaraterot, kiegyensulyozottsagos, magabiztossagot, igenyesseget, ertelmesseget(rajott hogy az emberek a kulsot nezik eloszor) jelent.
mikozbe a koverseg es a rondasag igenytelenseget, akaratgyengeseget, primitivseget es bizonytalansagot szul, ami pedig frusztraltsagot es rosszindulatot feltekenyseg formajaban..roviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!