Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A "gond" az lenne, hogy bármennyire is jófej vagyok meg figyelmes a lányok max. barátként kezelnek. Elmesélek egy konkrét történetet; az osztályban van 3 fiú akit mondjuk átlagon egy kicsit felül raknám KÜLSŐRE!!! (nem vagyok búza), ezt úgy értem, hogy nem néznek ki nálam sokkal jobban. Az osztályban lévő jó csajoknak csak ők kellenek pedig belsőre az egyik nagyképű (a semmire), a másik full hülye, a harmadik meg egész normális. Na a konkrét kérdés az lenne, hogy miért ezekre a bunkó, nagyképű, buta, egyszóval parasztokra (nem jó értelembe) buknak a szép lányok? És nekem miért nincs szinte semmi esélyem náluk mikor külsőre naggyából a szintjükön vagyok (csak kicsit magasabbak) és emelett figyelmes vagyok, humorom is van, szerény vagyok, jószívű stb.? Önbizalmammal nincs baj nem én vagyok az osztály középpontja de nem az a sarokba ülő típus. Külsőmről: adok magamra, ápolt vagyok, sportos(!), olyan átlagosan jóképű. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! Az értelmes válaszolóknak megy a zöld kéz!2013. máj. 23. 18:12
1/27 anonim válasza:
Mert ezek a lányok is a média mocskán nőnek fel és még nem nött be a fejük lágy ezért még nem tudják értékelni a belsö értéket. Majd pár évm ulva rájönnek, hogy mi is a fontos mikor észreveszik hogy ezek a páwa nyomorultak életképtelenek és dolgozni is lusták mert csak a kefélésen jár az agyuk.
2/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ! ez lemaradt 14 f. Értem én, hogy majd később rájönnek de ez nekem csak azt jelenti, hogy csak később lesz barátnőm :/. Megy a zöld kéz!
2013. máj. 23. 18:15
3/27 anonim válasza:
késöbb lesz de legalább nem agyatlan csitri barátnöd lesz hanem valami értelmesebb... :)
4/27 A kérdező kommentje:
Nem csak az agyatlan csitrik buknak ezekre hanem az osztályban levő lányoknak nagy része.
2013. máj. 23. 18:18
5/27 anonim válasza:
Az nem azt jelenti hogy később lesz normális barátnőd :) csak idő kell hozzá hogy végre találj egy normális csajt ...mert a mai lányok nagy általánosságba az ilyen nyomorultakra buknak akik nagyképűek és nem a belső "értékekre" figyelnek...sajnos...de ne aggódj lassa úgy is rátalálsz a nagy szerelmedre:)))
6/27 anonim válasza:
akiket a média tud manipulálni -> agyatlan csitrik. :)
7/27 Vizéli László válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Ne is akarj ilyen barátnőt magadnak. Ha csak nem szurkálásra kellenek. :) F/25
8/27 A kérdező kommentje:
Aki nálunk értelmes lány az annyira nem tetszik külsőre félreértés ne essék nem vagyok felszínes de azt mondom "A külső ami megfog a belső ami megtart" Szóval az érdekelne, hogy hozzám miért nem vonzódnak a csinos, szép lányok?
2013. máj. 23. 18:21
10/27 anonim válasza:
Ne keseredj el! Most gondolj bele hogy jártok az osztályotokba kb 30-an. Jó esetben abból legyen 20 lány. Nem jössz be 20 lánynak egy kis közösségben. Gondolj bele egy városban hányan élnek. Csak járj nyitott szemmel lehet hogy az utcán meg egy csomó csajnak bejössz. Figyelj az apró jelekre és egy normális csajnál próbálkozz majd.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!