Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a baj velem?

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A "gond" az lenne, hogy bármennyire is jófej vagyok meg figyelmes a lányok max. barátként kezelnek. Elmesélek egy konkrét történetet; az osztályban van 3 fiú akit mondjuk átlagon egy kicsit felül raknám KÜLSŐRE!!! (nem vagyok búza), ezt úgy értem, hogy nem néznek ki nálam sokkal jobban. Az osztályban lévő jó csajoknak csak ők kellenek pedig belsőre az egyik nagyképű (a semmire), a másik full hülye, a harmadik meg egész normális. Na a konkrét kérdés az lenne, hogy miért ezekre a bunkó, nagyképű, buta, egyszóval parasztokra (nem jó értelembe) buknak a szép lányok? És nekem miért nincs szinte semmi esélyem náluk mikor külsőre naggyából a szintjükön vagyok (csak kicsit magasabbak) és emelett figyelmes vagyok, humorom is van, szerény vagyok, jószívű stb.? Önbizalmammal nincs baj nem én vagyok az osztály középpontja de nem az a sarokba ülő típus. Külsőmről: adok magamra, ápolt vagyok, sportos(!), olyan átlagosan jóképű. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! Az értelmes válaszolóknak megy a zöld kéz!

2013. máj. 23. 18:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
sztem nincs veled semmi baj, csak ne az osztályon belüli lányokat nézd, máshol is ismerkedhetsz. de alapvetően a magabiztossabb, elérhetetlen pasikért jobban oda vannak lányok
2013. máj. 23. 22:34
 22/27 A kérdező kommentje:
Ok köszi, szerinted megpróbáljak elérhetetlenebb lenni, és ha igen akkor hogy?
2013. máj. 23. 22:40
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
19es vagyok:D Értem én:) Azért nem válaszoltam rá, mert előttem sokan leírták..ilyen médiaideál lányokkal ne foglalkozz..hidd el,vannak szép, egyedi lányok még:D A titokzatosság am téll. előny.De hogyan?Hát,igazán az a legvonzóbb,ha ez magától jön.De, látom te egy nyílt,jókedvű srác lehetsz, néhány lánynak meg pont ez tetszik.Add önmagad leginkább,mert aki megszeret,annak téged kell szeretni,nem a vagányt, akit játszottál:P De, ha esetleg benned megvan ez az elérhetetlenség, csak nem használod ki, akkor szerintem úgy kezd,hogy nem derülsz fel rögtön ha egy szép lány hozzád szól(csak magadban) hanem kicsit hidegebbre váltasz.Ha közelebb van hozzád, akkor se látsszon semmi,vagy nézz a szemükbe vagy ha vége a beszélgetésnek, elegánsan sétálj el.Ha pl. valamelyik lány piszkálgat vagy megpróbálja kifejezni a tetszését, akkor te kissé közömbös arccal állj hozzá és ha neked is tetszik, akkor úgy add tudtára, hogy az arcodról annyira ne lehessen olvasni.Fogd meg egy hajtincsét vagy simítsd végig az arcát az ujjaddal, de semmi egyéb.Ilyen gesztusokat alapból tehetsz, de csak hidegebb arccal, ha titokzatos szeretnél maradni. De ezzel vigyázz!Ha egy lány neked nem csak külsőre tetszik és úgy tűnik,neki is több van ott, hagyj fel ezzel!Nehogy elüldözd, vagy megbántsd.
2013. máj. 23. 23:20
 24/27 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon sokat segítettél, és mindenkinek köszönöm aki eddig írt!
2013. máj. 23. 23:27
 25/27 anonim válasza:
Pff... érkezet egy pár válasz a kérdésedre. Ha tényleg ilyen vagy amilyennek leírtad magad, akkor nem értem. Amúgy lehet, hogy tetszel valamelyiknek csak még nem vetted észre. De egyébként nálunk is így van ha a fő "csinicsajnak" bejön az egyik (nyálgép) akkor a tövinek is (ami szerintem akkora hülyeség de mind1) lehet h nálatok is így van. :/ 14/L
2013. máj. 25. 19:26
 26/27 anonim válasza:
Nem lehet hogy kicsit ego vagy? Mármint.. igen látom hogy tele vagy önbizalommal csak az a kérdés hogy ha a többi lánynak ugyebár a belsőt kéne néznie akkor te miért nem azt teszed? Miért csak a „csinos” lányoknak a véleménye érdekel?? Mi van ha bejössz egy kedves, aranyos, intelligens lánynak csak ép mondjuk nem festet szőke, 6t-na arcvakolata...? Már bocsi de nekem ez kétoldalú már leírták egy csomó-an hogy biztos a csajok a hülyék meg minden…. nem lehet hogy te vagy a vak?! De persze a lányoknak a belsőt kell nézni csak a fiúk olyan tökéletesek hogy a külső számit nekik állandóan ugye? (MÁR BOCS ÉN EGYÁLTALÁN NEM SAJNÁLLAK ÉS NEM KELL A ZÖLD KEZED SE MERT SZÁMOSRA NEM MEGFELELŐ AMIT ÍRTAM! Bocs én kimondom amit gondolok vagy nem ezt vártad?!)
2013. máj. 25. 19:43
 27/27 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy leírtad az őszinte véleményed! De nem írtam, hogy csak a belsőmet nézzék hanem a hasonlóan jó külső mellet van még jó belső is. Nem nagyképűségből de ha az a három fiú a lányok szemébe mondjuk 10/9, akkor én mondjuk 10/8.(külsőre). A belsőt pedig úgy értettem, hogy ők nagyképűek, bunkók stb. én meg nem. Szóval ha a külsőt pontoztam akkor a belsőt is fogom; ők kb. 10/5-6, én meg 10/8-9. Az meg, hogy tele vagyok önbizalommal, hát az kicsit túlzás olyan egészséges mértékű önbizalomnak mondanám. Mégegyszer köszi az őszinteséget!
2013. máj. 25. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!