Sziasztok! A "gond" az lenne, hogy bármennyire is jófej vagyok meg figyelmes a lányok max. barátként kezelnek. Elmesélek egy konkrét történetet; az osztályban van 3 fiú akit mondjuk átlagon egy kicsit felül raknám KÜLSŐRE!!! (nem vagyok búza), ezt úgy értem, hogy nem néznek ki nálam sokkal jobban. Az osztályban lévő jó csajoknak csak ők kellenek pedig belsőre az egyik nagyképű (a semmire), a másik full hülye, a harmadik meg egész normális. Na a konkrét kérdés az lenne, hogy miért ezekre a bunkó, nagyképű, buta, egyszóval parasztokra (nem jó értelembe) buknak a szép lányok? És nekem miért nincs szinte semmi esélyem náluk mikor külsőre naggyából a szintjükön vagyok (csak kicsit magasabbak) és emelett figyelmes vagyok, humorom is van, szerény vagyok, jószívű stb.? Önbizalmammal nincs baj nem én vagyok az osztály középpontja de nem az a sarokba ülő típus. Külsőmről: adok magamra, ápolt vagyok, sportos(!), olyan átlagosan jóképű. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! Az értelmes válaszolóknak megy a zöld kéz!
Én lány vagyok, és ha azt nézem a média mocskán növök fel én is! :/ de nekem ennek ellenére egy olyan srác jön be, aki "csak" átlagosan jó képű,(plusz hasonló paraméterekkel rendelkezik mint te! :)) úgy h én valószínűleg kivétel vagyok. az h átlagosan vagy jó képű, olyan nincs! annak a lánynak akinek mázlija lesz és a csajod lesz, TE leszel a leg jó képűbb. Jah és ha meg alacsonyabb is vagy, akkor meg a pici lányoknál előnyben vagy! és ha megnézed bizony mi -a pici lányok- újabban egyre többen vagyunk! :D
2013. máj. 23. 18:25
12/27 A kérdező kommentje:
És az miért van, hogy k.csögnek kell lenni ahhoz, hogy szép barátnője legyen valakinek? Ha a külső rendben van
2013. máj. 23. 18:27
13/27 anonim válasza:
Jajj te szegény :/ olyan rendesnek tűnsz. Figyelj azok a csajok azért buknak az olyan pasikra mert ők olyat is érdemelnek. Egy rendes lány értékelne eghy olyat fiút mint te! :) Az elmondottak alapján egy csomó rendes csaj sztem téged választana. A külső semmit sem ér ha valaki buta,seggarc, stb. Hozzád nem azok a csajok illenek! Te sokkal jobbakat érdemelsz :))
2013. máj. 23. 18:32
14/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató kedves szavakat! mindenkinek ment a zöld kéz!
2013. máj. 23. 18:34
15/27 anonim válasza:
14/f
Tudod, én épp ezért nem nézek tv-t,
nem akarok az ilyen mocskon nevelkedni...
Nekem nincsenek ilyen gondjaim, sajátosan
öltözködöm, téged se nagyon érdekeljen a
csaj téma. Majd lesz. :D
Cső.
2013. máj. 23. 18:56
16/27 anonim válasza:
Amúgy is, elvileg te is most mész továbbtanulni.
... ... ..elvileg ott is lesznek, aki közül lehet
válogatni :D
2013. máj. 23. 18:57
17/27 A kérdező kommentje:
Azért kicsit túlzás lenne, hogy ne érdekeljenek a lányok és csak várjak, hogy hátha.
2013. máj. 23. 19:01
18/27 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a probléma, hogy itt "nem lehet válogatni". Hanem, hogy az ilyen tahókra buknak a szép lányok és nem a normális srácokra.
2013. máj. 23. 19:05
19/27 anonim válasza:
Szia:D
Kedves srácnak tűnsz te, de van itt egy pici ellentmondás.Szóval, akik az osztályodból lányok belsőre nagyon kedvesek, megértőek stb. őket te nem veszed figyelembe, mert hát a külsejük nem tetszik.Oké, ám akkor miért várod el a többi csini lánytól hogy rád bukjanak a belsőd alapján?Ugyanúgy vannak vele mint te is!Te is a legszebb lányokat keresed, ők is a leghelyesebb srácokat.Azt hiszem, így tinikorban a legtöbb ember így vélekedik..Természetes szerintem. De azt kell mondjam,a szerelmed nem abban fogod megtalálni akinek a külseje a döntő.Ne rájuk várj..keresd azt a valakit,akire ha rákérdeznek, hogy mégis miért szereted, ne tudj válaszolni:D Véleményem szerint az igazi az,akibe fogalmad sincs miért szeretsz bele..:)) Neked ő a legszebb és neki te vagy a leghelyesebb:) A többi csak rajongás...ahogy most a lányok és te is érzel:)
2013. máj. 23. 21:34
20/27 A kérdező kommentje:
Értem, de nem elvárom, hogy bejöjjek a szép lányoknak hanem nem értem miért nem jövök be nekik. Nem nagyképűségből mondom, nem is elfogultan stb. de akik bejönnek nekik azok nem néznek ki jobban vagy nem sokkal mint én, de ők emellett még bunkók is. Azt szerettem volna megtudni, hogy ha a külsőm rendben van a belsőm meg sokkal jobb is akkor miért nem jövök be nekik. Mint írtam "A külső ami megfog a belső ami megtart" állásponton vagyok ebből adódóan ha külsőm jó a belsőm meg mégjobb akkor miért nekem nincs barátnőm nekik pedig van. Bocsi ha kicsit összevissza lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!