Érdeklődnek, hogy esetleg vannak-e itt olyan gamer lányok, akik 18-22 éves kor közöttiek és nincs párjuk?
Én 20L vagyok. Kb. 18 éves koromig, ha volt pár szabad órám, bár ritka volt a kollégium miatt, szívesen játszottam, bátyám szerettette meg velem. Egyik kedvencem volt a Half Life. :D De aztán ahogyan telnek az évek egyre kevésbé alkalmas a gépem az újabb játékok igényeihez, sőt már szinte egyáltalán. Konzolom nincs. De biztos, ha 2 ember játszik együtt nagyon szórakoztató. És én is inkább így tölteném el az szabad perceimet egy este, minthogy egy büdös diszkóban kéne táncolni a nagy tömegben olyan zenére, amire igazából nem is lehet max. lötyögni. :)
Baráti társasággal így meg szívesen mennék el egy délután gokartozni mondjuk, onnan haza főzni valamit és sörözni. Sokkal jobban értékelném az ilyet.
Ki így, ki úgy.
12-es vagyok.
Ismerkedni pedig nem csak diszkóban lehet, hanem megannyi sok más helyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!