Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érdeklődnek, hogy esetleg...

Érdeklődnek, hogy esetleg vannak-e itt olyan gamer lányok, akik 18-22 éves kor közöttiek és nincs párjuk?

Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem, hogy szívesen ismerkednék gamer lányokkal, mert az ilyen r*banc, csöcsvillantós, minden 2. nap buliba járós csajokkal nem lehet hosszútávra tervezni, ezért is töltök inkább több időt a gép előtt mint a szórakozóhelyeken. Persze a baráti társaságom megvan, de szabadidőmben nagyrészt inkább kockulok. Az alpári, lenéző kommentektől kíméljetek légyszíves. Üzeneteket is várok ismerkedés céljából. 21/F

2013. nov. 26. 17:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ahh én régen együtt játszottam az exemmel. :'( azóta nem találtam gamer fiút, vagyis találtam csak másféle játékokat szerettünk. :'D te mikkel játszol? én inkább az mmorpg, rpg felé hajlok, de mondjuk nyitott vagyok bármire. :D jahh csak kár hogy nem vagyok túl szép, meg félénk vagyok, hmm.. talán ezért nincs senkim. :D 18/L
2013. nov. 28. 09:42
 12/23 anonim ***** válasza:

Én 20L vagyok. Kb. 18 éves koromig, ha volt pár szabad órám, bár ritka volt a kollégium miatt, szívesen játszottam, bátyám szerettette meg velem. Egyik kedvencem volt a Half Life. :D De aztán ahogyan telnek az évek egyre kevésbé alkalmas a gépem az újabb játékok igényeihez, sőt már szinte egyáltalán. Konzolom nincs. De biztos, ha 2 ember játszik együtt nagyon szórakoztató. És én is inkább így tölteném el az szabad perceimet egy este, minthogy egy büdös diszkóban kéne táncolni a nagy tömegben olyan zenére, amire igazából nem is lehet max. lötyögni. :)

Baráti társasággal így meg szívesen mennék el egy délután gokartozni mondjuk, onnan haza főzni valamit és sörözni. Sokkal jobban értékelném az ilyet.

Ki így, ki úgy.

2013. nov. 28. 10:04
 13/23 anonim ***** válasza:

12-es vagyok.

Ismerkedni pedig nem csak diszkóban lehet, hanem megannyi sok más helyen is.

2013. nov. 28. 10:06
 14/23 A kérdező kommentje:
ma 09:42 11# Keress meg ezen az e-mail címen ha esetleg itt nem vagy regisztrálva. bryce5231@gmail.com
2013. nov. 28. 13:01
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem minden lány rá lehet venni a játékra aki egy kicsit is értelmes. A volt barátnőmmel imádtunk sims3azni, legos pc játékokkal játszani, stb. De az egész nap wowozó, d3azó kockák egy csajnál se menők. Az inkáb taszító, mert nekik az első a játék, csak legyen hozzá egy csaj.
2013. dec. 13. 11:20
 16/23 anonim ***** válasza:
22/L Call of Duty FOREVER <3
2013. dec. 13. 12:09
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha akad itt ilyen debreceni lány.Akkor nyugodtan írhat rám. Farmville kizáró ok.
2013. dec. 13. 13:31
 18/23 anonim ***** válasza:
#15 nálam menők, mert én is egész nap azt csinálom. :DD mindig is arra vágytam hogy D3-azhassak egy fiúval, olyan nagy kérés ez? :(
2013. dec. 20. 17:52
 19/23 anonim ***** válasza:
#18 vagyok, ja meg metinezni!:D azt van aki szeret? :P 18/L egyébként :P
2013. dec. 20. 17:57
 20/23 anonim ***** válasza:
2013. dec. 20. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!