Ha valaki "kocka" azt miért kell elítélni? Én speciel nem bírom a tömeget szóval nem járok szórakozóhelyekre, ehelyett otthon játszok "biztonágos" környezetben, de ez mindenkit kiborít, hogy mien antiszociális bunkó vagyok stb. nem értem miért.
Mert így nem lesznek ismerőseid,élményeid,közös témáid,szociális tapasztalataid..
2013. szept. 12. 22:08
4/11 anonim válasza:
Én se szeretek bulikba menni. Inkább itthon filmezek vagy olvasok.
Lányok ez olyan nagy baj?
19/f
2013. szept. 12. 22:09
5/11 anonim válasza:
ki kell írtani a kocka fajt hogy az emberiség megmeneküljön!!!
2013. szept. 12. 22:10
6/11 anonim válasza:
Arra a kérdésre, hogy miért nem érdeklődnek, szerintem te is tudod a választ. Attól, hogy valaki elítéli, még nem kell adni is a véleményére, de tény, hogy sok dologból kimaradhatsz így. Egyébként ez még közel sem az antiszociális kategória, de a fiatalok körében előszeretettel dobálóznak ezzel a szóval.
2013. szept. 12. 22:10
7/11 anonim válasza:
Én egy kész paradoxon vagyok. Járok bulizni, laza vagyok, szeretnek a lányok, emellett sokat olvasok, edzek és amikor tehetem, kockulok. Sok kocka haverom is van. Az igaz, hogy aludni nem igen szoktam 4-5 óránál többet, de akkor is megoldható, hogy ne nézzenek le kockaként...
2013. szept. 12. 22:13
8/11 anonim válasza:
Még mindig 3-as válaszoló vagyok.
Tapasztalatból beszélek.
Én is régebben kocka voltam nem jártam semerre.A többiekkel nem tudtam miről beszélgetni.Például többször is találkoztam egy lánnyal aki tetszett mindig kínos csöndek voltak Nem érdekelte a CoD:D
Aztán elkezdtem eljárkálni.Új embereket ismertem meg akiknél tiszta lappal indultam.Közös témáim lettek a lánnyal is és rengeteget beszélgetünk..magamra sem ismerek.
De ha neked nincsenek ilyen problémáid és jól érzed magad,ne változtass
2013. szept. 12. 22:17
9/11 Alicecsajszi válasza:
Semmi baj nincs avval h kocka vagy én nagyon bírom a kocka srácokat. Próbálj barátkozni. S Akkor nm közösítnek ki. Hâ kocka vagy semmi baj legalább több a téma amiről beszélni tudsz
2013. szept. 12. 22:23
10/11 anonim válasza:
Azért ezt nem mondanám. :D Én is kocka vagyok, bár emellett mondjuk én azért eljárok haverokkal iszogatni, koncertekre stb...
Utolsó, egyik csaj ismerősöm is játszik az Alice-al. Látom másoknak is tetszik, talán felteszem már én is. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!