Miért nem jövök be a korombeli fiúknak? Legtöbbször csak jóval idősebb férfiak és kis srácok érdeklődnek irántam.16/L
Hat ez jo kerdes, semmit nem tudunk rolad szoval passz :)
de kuldj kepet privibe es megmondom ;)
Mit tükröz a jóval idősebb férfi? Tudnál kicsit konkrétabb információkat adni? :) Esetleg személyleírás vagy bármi.
19/F
Fiatalság , szépség. Az idősebbek szeretik, ha az idomok még nem "aszottak". Amennyiben a természeted is olyan, hogy lehet értelmes, komoly dolgokról is beszélgetni, akkor ez egy nyerő összeállítás. Sajnos a mai fiatalok többsége, nem lát rá a világ dolgaira, mindazokra amik egy egész élethez szükségesek (előrelátás).
Valószinüleg az életviteled olyan ami nem csak a bulikból áll, hanem a megélhetési kérdésekben és lelki síkon is egyaránt járatos vagy és érdekel a másik fél, mert nem vagy egoista, hogy csak magaddal törődj. Szerintem valami ilyesmiről lehet szó. Tartsd meg jószokásaid, az életben visszakapod (nem minden esetben)!
Én ugyan így vagyok ezzel. Viszont en csak a 19-25 korosztalyt erdeklem.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!