Érdeklődnek, hogy esetleg vannak-e itt olyan gamer lányok, akik 18-22 éves kor közöttiek és nincs párjuk?
"Ha szabadidődben kockulsz, akkor minek neked csaj?"
Azért, hogy a szabad idejében ne kockuljon, hanem a barátnőjével üsse el az időt.
Én ebbe nem látok problémát. Miért gáz az, ha valaki olyan lányt keres akivel egyezik az érdeklődési körük ?
Szerintem tök jó lehet, h erről is tudtok beszélni v akár együtt játszani. Csomó ismerősöm van aki kb. titokba gépezik, mert a barátnője emiatt nagyon ki tud akadni...
Hát szerintem ez a gáz... Sokkal jobb, ha ez is egy közös pont, el tudtok róla beszélgetni v. akár közösen játszani :)
De annak nem tom mi értelme mikor összejön a gyúrós gyerek a plázacicával aztán semmi közös érdeklődés / téma nincs csak discoba járnak együtt meg moziba. (na jó tudom mi az értelme).
Na mind1 bocs, h beleírtam, mert alapvetően lányoknak szólt a kérdésed :D
Ha számít valamit +1 ember aki támogatja ezt az egészet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!