Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érdeklődnek, hogy esetleg...

Érdeklődnek, hogy esetleg vannak-e itt olyan gamer lányok, akik 18-22 éves kor közöttiek és nincs párjuk?

Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem, hogy szívesen ismerkednék gamer lányokkal, mert az ilyen r*banc, csöcsvillantós, minden 2. nap buliba járós csajokkal nem lehet hosszútávra tervezni, ezért is töltök inkább több időt a gép előtt mint a szórakozóhelyeken. Persze a baráti társaságom megvan, de szabadidőmben nagyrészt inkább kockulok. Az alpári, lenéző kommentektől kíméljetek légyszíves. Üzeneteket is várok ismerkedés céljából. 21/F

2013. nov. 26. 17:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Most épp Battlefieldeznek
2013. nov. 26. 17:41
 2/23 anonim ***** válasza:
Ha szabadidődben kockulsz, akkor minek neked csaj?
2013. nov. 26. 17:46
 3/23 A kérdező kommentje:
Azt mondom, hogy mostmár több időt töltök a gép előtt mint előtte tettem. Nem azt mondom, hogy a szabadidőm teljes részét a kockulás teszi ki. Pl.: Van aki a kocsmába jár Én inkább a gép elé ülök le. Ettől függetlenül miért ne lehetne barátnőm?!
2013. nov. 26. 17:49
 4/23 anonim ***** válasza:
Én is ilyet keresek, de még nem nagyon találtam. 20/F
2013. nov. 26. 17:51
 5/23 anonim ***** válasza:
93%

"Ha szabadidődben kockulsz, akkor minek neked csaj?"

Azért, hogy a szabad idejében ne kockuljon, hanem a barátnőjével üsse el az időt.

2013. nov. 26. 17:56
 6/23 anonim válasza:
xDDD
2013. nov. 26. 17:56
 7/23 A kérdező kommentje:
17:56 Így van, csak nem plázap*csákra és bulizós csajokra szeretném az időmet pazarolni.
2013. nov. 26. 17:58
 8/23 anonim ***** válasza:
82%

Én ebbe nem látok problémát. Miért gáz az, ha valaki olyan lányt keres akivel egyezik az érdeklődési körük ?

Szerintem tök jó lehet, h erről is tudtok beszélni v akár együtt játszani. Csomó ismerősöm van aki kb. titokba gépezik, mert a barátnője emiatt nagyon ki tud akadni...

Hát szerintem ez a gáz... Sokkal jobb, ha ez is egy közös pont, el tudtok róla beszélgetni v. akár közösen játszani :)

De annak nem tom mi értelme mikor összejön a gyúrós gyerek a plázacicával aztán semmi közös érdeklődés / téma nincs csak discoba járnak együtt meg moziba. (na jó tudom mi az értelme).

Na mind1 bocs, h beleírtam, mert alapvetően lányoknak szólt a kérdésed :D

Ha számít valamit +1 ember aki támogatja ezt az egészet :)

2013. nov. 26. 19:05
 9/23 A kérdező kommentje:
19:05 Kösz a támogatást. Ment a zöld pacsi.
2013. nov. 26. 19:15
 10/23 anonim ***** válasza:
Régebben én is sokat gondoltam rá, hogy milyen jó lehet együtt játszani egy barátnővel. Viszont a büdös életben nem találtam ehhez megfelelő lányt. A mai napig nem ismerek olyat aki a facebookon meg az internetezésen kívül tudná hogyan kell akár egyetlen kis játékot feltelepíteni...
2013. nov. 26. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!