15-18 év közöttiek, ti hol ismerkedtek?
13:24 nem pont nekem kéne szocializálódni :D nem azért kérdeztem, mert olyan válaszokat vártam, hogy most konkrétan mondd meg, hogy egy koordináta rendszerben, aminek az origója mondjuk Debrecenben a Fórum, na ott hol ismerkedsz, csak kíváncsi vagyok :P
az meg nem jelent semmit, hogy nem tudom, hol vannak, egyszerűen leírhattad volna, hogy mit tudom én, szórakozóhelyeken, vagy könyvtárban, vagy az iskolában, vagy akármi.
Attol fugg milyen cellal, nem ertem pontosan a kerdeset, baratsagokat hol kotok, vagy tarskereses celjabol?
Baratsagokat szemelyesen, altalaban a suliban, de vannak bataim nyari taborokbol is. Nem vagyok az aki nagyon partnert akar talalni maganak mindenkeppen, barhogy. Szemelyesen elegge felenk vagyok, de ujabban az interneten szoktam ismerkedni fiukkal.
Remelem tudtam valaszolni a kerdesedre :)
15/L
köszi a választ, meg persze a többiekét is, akik normálisan válaszoltak :)
inkább párkeresés céljából gondoltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!