Meleg srácok, ti hogyan ismerkedtek?
Amúgy a meleg pasikkal kapcsolatban minden érdekel. Az egész lélektanuk, az életük. Például hogyan ismerkednek? Mert nem látszik elsőre mindenkiről hogy meleg, és ha valaki olyan tetszik, aki hetero? Előre is köszönöm a válaszokat!
18 L
Az interneten, hol máshol.
A lányokkal lehetne közvetlenül is, de srácokkal csak itt a neten lehet, mert túl nagy a rizikófaktor stb.
19/F
Én sok srácon "megérzem", hogy meleg vagy legalább van benne valami. És olyanoknál is bejött már, akik full heteró életet éltek és egyszer kiderült, hogy rákaptak a jóra, azaz a pasikra :D
Amúgy net, szórakozóhelyek, de vannak ismerőseim, akik buszon is szoktak vagy utcán.
én egy kocsmában ismertem meg a mostani barátomat. féltem hogy mégse meleg és szarrá vernek a haverjai de összeszedtem minden bátorságom:D azért sejtettem hogy az, mert a csapossal beszélgetett, akiről meg tudtam hogy meleg.
21/F
Általában neten ismerkedek, de azért élőben is lehet. Ha valakinek elmondod, hogy meleg vagy, és az illetőben van érdeklődés, akkor esélyes, hogy ő is bevallja neked...:)
Legalábbis nekem egy kollégám rögtön elmondta, hogy ő biszex, és hogy erősen érdekli a dolog...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!