Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedtek srácok ha tartós kapcsolatot kerestek?
Van egy hely , ahol megtalálhatod. Egy biztos pont , ami örökre megmarad. Egész véletlenül tudom, hol ez a hely. De nem hinném , hogy el mernél oda menni. ...
2012. nov. 30. 18:43
ÉN hallgattam egyik ismerősöm szavára és elkezdem bevásárlóközpontban ismerkedni és ott komolyabbak is a nők, vásárolgatnak és nem plázára gondolj. És ott már ismertem meg 2 lányt is. Igaz nem lett komoly de az utóbbi 5 évben végre eljutottam odáig h ismerkedek.
2012. nov. 30. 18:46
"egy helyes, értelmes rendes fiút hol találhatnék"
Akárhol. Feltéve, hogy jól nézel ki.
2012. nov. 30. 18:46
Szerintem is csak azon a helyen amire az első utal, de ott még nő nem járt, odáig nem mernek elmenni.
2012. nov. 30. 18:47
Biztos vannak hobbijaid, járj olyan körökbe amit szívesen csinálnál, sport, tánc, nyelvszakkörök. Bárhol lehet ismerkedni :)
2012. nov. 30. 18:55
Ismerkedés számomra elég nehéz téma, mert eléggé csendes vagyok, így élőben nem igazán megy. Külsőmmel semmi gond, teszek is érte, divatosan öltözködöm, saját stílusomnak megfelelően, de mivel nem vagyok túl kommunikatív, ezt sajnos nem igazán díjazzák. Neten próbálkozom, már amennyire lehet annak nevezni. Vágyom egy társra, szóval átérzem a helyzeted:)
22/F
2012. nov. 30. 18:56
Nem keresek tartós kapcsolatot, mert a normális lányok mind v foglaltak, v nálam sokkal jóképűbb pasi kell nekik. A többi pedig csak szexre jó. Ha te normális vagy, akkor azért nem találsz értelmes és rendes fiút, mert csak az számít neked, h helyes legyen.
2012. nov. 30. 19:00
8/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítséget:) Csak tényleg az a rossz, hogy látom, hogy mondjuk tetszem valakinek és nem jön oda. Van hobbim, de az inkább egyéni.
Interneten,utcán bárhol tényleg.De ha megfogadsz egy tanácsot,ne csak a többi sráctól kitűnő izmos,kigyúrt és rózsaszín pólós srácokat vedd észre,ha ilyen típusú srácot keresel. :) Hanem nézz körül neten pl.,ott van pár ilyen srác,de ne csak külsőre nézz,mert akkor nem fogsz a célodhoz eljutni,amennyiben tényleg értelmes,rendes fiút szeretnél. :) De itt gyk-n is van egy-két ilyen srác,aki egy csinos lányra vár már régóta.
21/F
2012. nov. 30. 19:03
mert biztos túl jó nőnek tart magához képest és fél h úgy is elutasítanád...
2012. nov. 30. 19:04
Kapcsolódó kérdések: