Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan ismerkedtek? Hogyan kezdtek új kapcsolatot kialakítani-mik alapján?
Nekem nagyon nem megy ez a dolog..23f
kort és nemet is légyszi
legkönnyebb, kezdő szint: bárban, haverokkal, csajokat elhívod csocsózni, veszel nekik italt, elkéred a számukat, másnap felhívod, hogy van-e kedve menni valamerre
haladó: utcán, boltban, bárhol tanácsot kérsz a csajtól, megkéred, nincs-e kedve elkísérni kávézni, vagy választani egy jó pólót. majd szám és randi, mint az előbb
profi: haverral odamész egy csapat csajhoz, hogy fogadtatok, valamit csinálnia kell, megengedik-e (kell hozzá egy nagyon jó haver, aki segít neked) majd ezek után folyamatosan szórakoztatod a lányokat történetekkel, viccekkel, miközben a barátodat szapulod, nevetségessé teszed, és a figyelem középpontjába kerülsz, majd végül, az előjáték után jön a haladó manőver, melyre kiszemeled a legszimpatikusabb csajt, és végül a szokásos szám + randi
A kérdés 2 részre osztanám, hiába van a randi részlegben.
A rész, Párkapcsolatot kialakítani, beszélgetés, levelezés alapján. Általában nem szoktam ilyen üröggyel hogy "gyere velem randizni" leszólítani senkit. Max más ürüg, és ami kialakul.
b rész, barát szerzés (fiú v lány): olyan a munkám hogy sok emberrel beszélek és igazából van aki "mellettem" ragad. Szóval ezzel sem mondam új dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!