Nem értem, valaki felvilágosíthatna, van egy átlagosnál jóval izmosabb testem, van pénzem, autóm, házam, fiatal vagyok, lendületes és rugalmas, nem vagyok egy bunkó falubikája stílusú, mégsem jönnek rám a nők?
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 11:54
21/24 anonim válasza:
Akármennyire is lekezelő a 18. válasz, sok igazság van benne.
Ez tényleg arról szól, hogy eldöntsd, ki vagy és milyen életet akarsz élni. ha normális vagy jópár rostán kiesel és az a normális, ha a te rostádon is kihullik a java.
Szerintem a legnagyobb baj ott van veled, hogy megrekedtél a "két oldal" között.
22/24 A kérdező kommentje:
Én normális lányt szeretnék, a kérdés azért tűnik nagyképűnek mert a csapból is ez folyik főleg itt hogy legyen ezed azod és akkor ne aggódj jönnek a pénzéhes csajok, de nem igaz ez annyira, a belső is számit ha nincs meg a szokásos katonásra nyírt csuti fej meg a tirpák másokkal lekezelő stílus akkor a kutyát sem érdekled.
2013. nov. 26. 13:24
23/24 anonim válasza:
"a belső is számit ha nincs meg a szokásos katonásra nyírt csuti fej meg a tirpák másokkal lekezelő stílus akkor a kutyát sem érdekled."
Teljesen egyetértek.
24/24 anonim válasza:
Na, mi lett Veled? Találtál hozzád illő lányt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!