Hol ismerkedhetnék néger pasikkal?
várost ill. szórakozóhelyet is irhattok, persze ami M.o-on van.
18/L
Két részre osztható a külföldi magyarság:
1. Akik a trianoni szerződés után kerültek oda, akaratukon kívül.
2. Akik más országba költöztek, tiszteletbe tartva annak kultúráját, és nem mocskolják az ott élőket, valamint meg akarnak felelni a fogadó nemzet elvárásainak.
Ezzel szemben te mocskolod a magyarokat, és annak ellenére hogy félig az vagy megtagadod őket, és négerekkel akarsz közösködni. Szóval egyértelműen semmi keresnivalód nincs itt.
Taplóságból 5ös a többségnek, gratula emberek, legyetek büszkék magatokra!
(tisztelt a kivételnek, vagy akinek nem inge ne vegye magára)
a kérdésre válaszolva: Menekülttáborok, vagy akár Győr, elég sűrűn járnak be a városba és könnyű velük barátkozni :)
szextől nem volt szó ha valaki is visszaolvasna, legalabbis én nem említettem, és Magyarországra születtem tehát nem megyek sehova pár uninteligens emberke végett:)
azért én ennyire nem fényezném a magyarokat..ahogy az elöttem szóló egyed tette, másfél hónapot voltam külföldön, magyarokkal éltem együtt de a viselkedésük egyenesen undorító volt mindnek, ahogy itthon is. Nem csoda hogy sok országból kineznek titeket ua meghallják hogy magyar. Sajnalom hogy így van de ennél mocskosabb és aljasabb természetű nemzetet ritkán találni.
23 valszbol nincs egy értelmes se, de mocskolódó az bőven akad, értitek mar miről beszélek? Hiszen nézzétek vegig egy Facebookos oldalt, feltesznek egy vicces vagy kevesbe vicces esetleg tanulságos képet és az összes hajtja az igazát mintha egy Nobel-dijjas filozófus lenne, aztán csak kapva kapott az alkalmon hogy odapiszkítson, és remegnek az igazukert mikor a képtől már teljesen más témáról van szó. Kepmutatás stb...abból ötös
Egyebkent ma mar bárki osszejozet bárkivel senkinek semmi köze hozzá ha véleménye van azt tartsa magában vagy beszélje meg otthon családjában. Eddig sosem volt fekete barátom, azert akarok ismerkedni, es nemtudom miert de azthittem itt majd segítenek.
Nem tudom mit szólnátok ha fekete tesbe születtek, a szuleiteket megölik és nevelőszülőknél elnetek amiota az eszetek tudjatok...azthiszem felre állna a szatok.
nem véletlen Hallottam Írországban egy lengyel munkástól"ha van magyar barátod, nincs szükséged ellenségre" nem tudom hol hallotta, vagy tapasztalat-e, de mindenesetre van igazsagalapja.
Na es most jöhet az ellentámadás, mutassátok meg kik is vagytok
igen, észre vettem hogy provokál, máshoz nem is nagyon értenek.
30# .. vannak mel egek, lesz bik, ázsiaiak, pedo filok, ku rvák, 10 éves terhesek, 35 éves szüzek ezen az oldalon, én csak a mesében letezhetek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!