Hol ismerkedhetnék néger pasikkal?
Figyelt kérdés
várost ill. szórakozóhelyet is irhattok, persze ami M.o-on van.
18/L
2013. nov. 25. 22:54
12/33 anonim válasza:
13/33 anonim válasza:
"Fehérnek születtél, de belül sötét vagy, kur.vának születtél ezt ne is tagadd."
Milyen igaz.
15/33 anonim válasza:
Ez ma hányadik négeres kérdés?
16/33 A kérdező kommentje:
ha jól tudom ez egy dalszöveg.. hat most mit mondjak erre ..tőled csak ennyi telik, önálló gondolatod nem sok van, én félig fekete vagyok azert kérdezem hülye toketlen barmok, kossétek fel magatok a gusztustalan megjegyzeseitekkel együtt anyátok mellé
2013. nov. 26. 15:37
17/33 A kérdező kommentje:
nem szokásom igy beszelni de nem erdemlitek meg hogy túlzottan megvalogassam a szavaim..
2013. nov. 26. 15:39
19/33 anonim válasza:
Milyen érdekes, nem?
Ha a fehér pasinak csak fehér jó nő akkor rasszista, de az oké ha egy fekete vagy fehér nőnek csak fekete pasi kell.
20/33 anonim válasza:
Mivel itt ennyi sok hülye van, ajánlom hogy takarodj vissza Afrikába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!