Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mért van az embereknek ilyen...

Mért van az embereknek ilyen nagy elvárásaik?

Figyelt kérdés
Fiúk/lányok, mondjátok már meg, hogy egy potenciális partnertől mért vártok többet, mint amennyit ti magatok nyújtani tudtok? Millió ilyen kérdést olvasni, hogy r*nda/bunkó vagyok, de van esélyem a bombázónál/jóképű, tökéletes testű pasinál? Hát valószínűleg nem, nincs esélyed. Ismerjük már fel azt, hogy mindenki a saját szintjén találhatja meg a hozzá illő partnert! És azt is ismerjük fel, hogy a ronda kinézet nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó személyisége van az illetőnek. Szóval mért kell azzal kompenzálni, hogy fú, de jó személyiségem van, mikor nincs is?

2013. nov. 25. 12:15
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

Köszi ASOT! Te legalább normális dolgokat írtál...

Aki meg azt írja, hogy hülyeség, az mondja meg, hogy konkrétan mi, mert ez így nem ér, hogy csak bekiabálod!

2013. nov. 25. 13:27
 42/51 A kérdező kommentje:
És azok a kérdése, hogy xy sokkal jobb/szebb/normálisabb mint én, van-e esélyem, azok miért jönnek? Ezt mondja meg valaki!
2013. nov. 25. 13:28
 43/51 anonim válasza:

Igazad van elnézésedet kérem. Ígérem pótólni fogom ezt a hiányoságomat egy fél-háromnegyed órán bellül.

A " kiabáló"

2013. nov. 25. 13:31
 44/51 A kérdező kommentje:
Így kell ezt csinálni, hogy tudjunk róla vitázni.
2013. nov. 25. 13:34
 45/51 anonim válasza:

A "kiabáló" vagyok, üdvözletem!

Nos csak ASOT-al folytatott és félreértett beszélgetésetekre írtam. Illetve, az jutott eszembe (és most ismételni fogok pár felhasználót) miért jutott eszedbe ez a kérés? Hiszen fix véleményed van róla és bár bevallottan nem vagy túl empatikus személyiség mégis ki akartál csikarni (gondolom egy a tárgyban foglalt kérdést feltevő embertől) egy épkézláb választ. Én is feltettem egy ilyen kérdést még anno annak idején és nem ide, hanem a magamnak majd jött is rá a válasz.:-azért mert másnak hiszed magad még mások nem fognak feltétlenül annak látni mint aminek te szeretnéd, ezért ha a legjobbat akarod akkor a legjobbá kell válnod!- Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy nem akarok azzá válni. :D Mert hát akkor jöhetne a másik kérdés: -Mi számomra a legjobb?-

Azok akik ezeket felteszik ide, nem is tudom, talán bizonytalanságukban vagy kétségbeesésükben nem tudom mire számítanak, de sok bölcsességet biztos nem fognak kapni. Ugyan úgy mint aki visszakérdez arra, hogy "-Na ezt most vajon minek raktad fel?-"

(Remélem nem volt túl sok hülyeség benne, őszintén szólva már nem nagyon látom a monitort.)

2013. nov. 25. 15:50
 46/51 anonim ***** válasza:

A nőknek is baromi magas elvárpasaik vannak felénk. Akkor ń miért adjam lejjebb? 10/4 külsejü srác vagyok, de 10/8-nál lejjebb nem engedek.

Ha meg sosem lesz barátnőm, hát letojom! Inkább minthogy valami selejt kinézetű nővel összejöjjek.

23f

2013. nov. 26. 09:08
 47/51 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: Erre még visszatérek, ha több időm lesz.

Utolsó: Még van bőr a pofádon azt mondani, hogy selejt kinézetű? Ha te 10/4 vagy, akkor te is a skála selejt végéhez vagy közelebb. Ha te nem adsz lejjebb az igényeidből, akkor mért pont a 10/8-as nő adjon lejjebb, és álljon veled szóba? Mindkét nemnek alkalmazkodnia kell egymáshoz, nem lehetünk hülyének nézve a világ végéig, nem gondolod?

2013. nov. 26. 12:03
 48/51 anonim ***** válasza:
Lehetetlen, Te komolyan lány vagy? El se hiszem, hogy létezik ilyen nő ezen a világon. A nők általában nem a logikájukról híresek.(nem bántásból mondom)
2013. nov. 26. 19:25
 49/51 A kérdező kommentje:
Mindjárt végzek egy gyors számolást. Igen, a női lakosság körében kb. 35%-ban van jelen az XXgondolkodóX típus. Szóval kevesebb, mint 50%, de nem elhanyagolhatóan kevés.
2013. nov. 26. 19:42
 50/51 anonim válasza:

Az fajfenntartás érdekében minden egyed a lehető legjobb DNS-el rendelkező csemetéket próbál létrehozni, hogy gyorsabban alkalmazkodhasson az élete során elébe gördült akadályokkal. Ez korszakonként változhat, de a szépséghez eredendően jó "minőséget" párosítunk. A szociális szelekció is nyílván ezek alapján működhet,de mivel széles skálán mozog az emberiség IQ-ja elég ha csak egy fokkal okosabb az illető.

Az elvárás meg olyan dolog amit (ha nem találunk partnert) lejjebb adunk, de a saját fejlődésünk közben mindenképpen fejlődni, nemesedni fog az ideálról alkotott kép.

2013. nov. 27. 08:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!