Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mért van az embereknek ilyen...

Mért van az embereknek ilyen nagy elvárásaik?

Figyelt kérdés
Fiúk/lányok, mondjátok már meg, hogy egy potenciális partnertől mért vártok többet, mint amennyit ti magatok nyújtani tudtok? Millió ilyen kérdést olvasni, hogy r*nda/bunkó vagyok, de van esélyem a bombázónál/jóképű, tökéletes testű pasinál? Hát valószínűleg nem, nincs esélyed. Ismerjük már fel azt, hogy mindenki a saját szintjén találhatja meg a hozzá illő partnert! És azt is ismerjük fel, hogy a ronda kinézet nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó személyisége van az illetőnek. Szóval mért kell azzal kompenzálni, hogy fú, de jó személyiségem van, mikor nincs is?

2013. nov. 25. 12:15
1 2 3 4 5 6
 31/51 ASOT ***** válasza:

Ami tuti h így a pasik agyára fogsz menni.

PErsze ismertem már ilyen nőt, ilyen beállítottságút, és egy kiadós szex után mikor végre rendesen kielégült, ez mind megváltozott. És ez nem kamu!

2013. nov. 25. 13:11
 32/51 A kérdező kommentje:
Ami lemaradt: Egyből skatulyázok. Ha beteszlek téged egy kategóriába, akkor lehet, hogy később átteszlek egy másik, sokkal jobb skatulyába az elmémben, de ez eddig gyakorlatilag egyszer sem fordult elő. Vagy csak most nem jut az eszembe senki.
2013. nov. 25. 13:12
 33/51 A kérdező kommentje:
Nem trollkodok, ha érzem, hogy a másik méltó társam. És rám olyan dolgok, mint a szex meg a hormonok ilyen szempontból nincsenek hatással. Szóval nem, nem vagyok b*sz*tlan pics*. Mondhatnám úgy is, hogy I ain't got time for hormones, man!
2013. nov. 25. 13:14
 34/51 anonim válasza:
A legnehezebb megérteni másokat, mert a megértéshez empátia kell, ahhoz türelem, fegyelem és kiváló kommunikációs kézség kell. Lehet próbálkozni, de nem érdemes túlzásba vinni mert nem érthetsz meg mindenkit. Egy valakit érts meg nagyon, mégpedig a jövendőbelidet, a többi mellékes.
2013. nov. 25. 13:17
 35/51 ASOT ***** válasza:

Azt hiszem sokat kéne változnod :)

Ez így elég ijesztő :)

2013. nov. 25. 13:17
 36/51 A kérdező kommentje:

Nekem változni? Hát ha veled akarnék járni, akkor igen, de olyannal meg nem akarok járni, aki elvárja, hogy megváltozzak. Pont erről írtam, hogy nekem olyan társ kell, aki olyan, mint én, mert ő megértene.

Az empátiáról meg csak annyit, hogy nekem bizony sokszor gondot okoz az, hogy mit gondol a másik, miért olyan az álláspontja, amilyen. Ez is kicsit auti dolog.

2013. nov. 25. 13:19
 37/51 ASOT ***** válasza:

úúúú nem erről beszéltem, nem erre gondoltam , hogy másért megváltozni de mindegy,.

Hát látható , hogy nem lesz így könnyű de sok sikert.

2013. nov. 25. 13:21
 38/51 anonim válasza:
Ne haragudj kedves kérdező hogy ezt mondom, de hülyeségeket írsz!
2013. nov. 25. 13:22
 39/51 A kérdező kommentje:
Hülyeségeket? Kérlek, sorold fel, hogy mik a hülyeségek abban, amit írtam.
2013. nov. 25. 13:25
 40/51 anonim ***** válasza:
Miért jött ez a kérdésed? Talán van egy pasi aki próbálkozik, csak nem veszi magát észere?? Hogy túl csúnya, vagy túl magas? vagy mi?
2013. nov. 25. 13:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!