Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mért van az embereknek ilyen...

Mért van az embereknek ilyen nagy elvárásaik?

Figyelt kérdés
Fiúk/lányok, mondjátok már meg, hogy egy potenciális partnertől mért vártok többet, mint amennyit ti magatok nyújtani tudtok? Millió ilyen kérdést olvasni, hogy r*nda/bunkó vagyok, de van esélyem a bombázónál/jóképű, tökéletes testű pasinál? Hát valószínűleg nem, nincs esélyed. Ismerjük már fel azt, hogy mindenki a saját szintjén találhatja meg a hozzá illő partnert! És azt is ismerjük fel, hogy a ronda kinézet nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó személyisége van az illetőnek. Szóval mért kell azzal kompenzálni, hogy fú, de jó személyiségem van, mikor nincs is?

2013. nov. 25. 12:15
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:

Neve nincs válaszoló ...

Hát ez ütött .. -.-

2013. nov. 25. 12:32
 12/51 anonim ***** válasza:

Hát fene tudja mindenkinél vannak ilyen elvárások, aki esetleg megtanulja lejjebb venni az igényeit és olyan párt keres magának aki inkább hozzá passzol akkor talán megérti hogy nem feltétlen a külsőt kell nézni vagy a belsőt.

Én is kövér vagyok, ez van sportolok próbálom leadni a kilóimat amit évekkel ezelőtt felszedtem a sok nassolással és a lustasággal picit késő volt rádöbbennem de szépen alakulok és izmosodom, a lányok egyből észrevették hogy sokat változtam igaz még mindig kövér vagyok és nem vagyok egy vonzó ember külsőre de ha picit mosolyog az ember és próbál kedves lenni ezt viszonozzák ám!

Én is régen csak a szőke kék szemű vékony lányokra buktam, mindig megszívtam. Most érdekes módon már nem a külsőt nézem, és van is barátnőm. A jelenlegit is úgy ismertem meg hogy nem erőlködtem megláttam jó alakja volt de nem nézett ki túl jól, sokan mondták is hogy mit akarok tőle ha ronda de én mentem a csaj után mert el lehetett vele jól beszélni és volt is stílusa meg humora, és megszerettem és ő is megszeretett engem, nem a külső miatt mentünk egymás után hanem kizárólag azért mert megismertük egymást egy társaságban és volt egy téma amivel eltudtunk beszélgetni aztán jött a többi, szimpatikusak lettünk egymásnak és egy jó barátság kezdetéből hirtelen egy nagyon jó szerelem lett.

Sokan irigykednek is mert nekem egy kövér lány lenne való a külsőm miatt de ismerkedtem már egy kövérrel is igaz nem volt annyira kövér mint én de nem jöttünk be egymásnak a belsőnk miatt, így hanyagoltuk is egymást.

A haverom is nálam jóval nagyobb darab 140 kiló 175 cm magas hihetetlen túlsúlyos menni alig bír már és ő is mégis megtalálta a hozzá illő párt aki mindösszesen csak 60 kiló és nagyon dögös lány. úők sem a külső miatt mentek egymásra a haveromnak először nagyon nem jött be a csaj mert ő is egy bombázóról álmodozott de megismerték egymást és rájöttek hogy egy hullámhosszon vannak. Egyik sem vár el többet a másiktól csak azt amit ők is tudnak nyújtani neki így lett nekik is tökéletes a kapcsolatuk.

Sokan csak a külsőre mennek, sokan csak a belsőre de azokon belül is olyan elvárások vannak hogy a hajam égnek áll tőle pedig mindenkinek olyan szinten kell keresgélnie amit ő is tud nyújtani és ne akarjon többet. Aki keres az talál legyen az bármi.

2013. nov. 25. 12:33
 13/51 A kérdező kommentje:

Na jó. Mindig azzal jöttök, hogy "fú, biztos ilyen-olyan ronda vagy." Hát nem. Igazából nem sokat érek azzal, hogy szép vagyok, mert nem akarnak velem kezdeni, és tudom, hogy ez azért van, mert vannak autista vonásaim. DE nem várom el, hogy a "normális" embereknek tetszek, nekem is inkább egy olyan férfi kellene, mint én, és ketten szépen meglennénk. Ebben csak az a hiba, hogy ők is inkább a szobájukban rohadnak, és utálnak kimenni az emberek közé :D

De ezt nem értem, miért bujkálok én? Mert felvállalom a véleményem? Ez nektek bujkálás?

2013. nov. 25. 12:34
 14/51 anonim ***** válasza:
Kérdező gyere aztán inkább beszélgess velem egy picit! :) Majd én megnyugtatom a háborgó lelkecskéd.:D
2013. nov. 25. 12:36
 15/51 ASOT ***** válasza:

Most őszintén! Nem teljesen tökre mindegy??

Mit kell ezen agyalni.

Ha egy úgymond átlagon aluli pasinak összejön egy csinos szexi értelmes csaj akkor összejön.

fordítva ugyanez ha a csajnak.

jó nekik ennyi.

16/51 anonim ***** válasza:
"neve nincs válaszoló" Küldj magadról egy képet akkor majd megmondom, h szép vagy e vagy nem..
 17/51 A kérdező kommentje:
Nekem nem háborog a lelkem, csak látom az embereket, meg hogy miket csinálnak, és kicsit úgy érzem magam közöttük, mint valami idegen bolygón.
2013. nov. 25. 12:37
 18/51 A kérdező kommentje:
Dehogy küldök, aztán majd ki tudja, hol köt ki az internet bugyraiban. A te véleményed amúgy sem számít, mert a sok pozitív visszajelzéshez nem kell még egy pozitív, a negatív pedig amúgy is invalid, mert mérges vagy és elfogult.
2013. nov. 25. 12:38
 19/51 anonim ***** válasza:
nem vagyok mérges :D
2013. nov. 25. 12:39
 20/51 anonim ***** válasza:
Ne légy mérges! Kíváncsi lennék hány évesen vagy ilyen kiábrándult.:D
2013. nov. 25. 12:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!