Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mért van az embereknek ilyen...

Mért van az embereknek ilyen nagy elvárásaik?

Figyelt kérdés
Fiúk/lányok, mondjátok már meg, hogy egy potenciális partnertől mért vártok többet, mint amennyit ti magatok nyújtani tudtok? Millió ilyen kérdést olvasni, hogy r*nda/bunkó vagyok, de van esélyem a bombázónál/jóképű, tökéletes testű pasinál? Hát valószínűleg nem, nincs esélyed. Ismerjük már fel azt, hogy mindenki a saját szintjén találhatja meg a hozzá illő partnert! És azt is ismerjük fel, hogy a ronda kinézet nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó személyisége van az illetőnek. Szóval mért kell azzal kompenzálni, hogy fú, de jó személyiségem van, mikor nincs is?

2013. nov. 25. 12:15
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
csak az orrom viszket.
2013. nov. 25. 12:40
 22/51 A kérdező kommentje:
Van egy óriási hibám. Idegesítenek a nyílt személyiségű, érzelmeik által irányított emberek. Úgy érzem, mind egyformák, egyformán illogikus és buta a viselkedésük. Lehet, hogy ez sír le rólam, és ezért nem érdeklem az átlag pasit.
2013. nov. 25. 12:45
 23/51 ASOT ***** válasza:

Nem lehet h túl "okoskodónak" gondolnak téged?

Amúgy meg ilyen hozzáállással el sem tudnálak képzelni társasági emberként.

Túl sokat foglalkozol másokkal, előbb magadat kéne szemügyre venned és elgondolkodni, hogy vajon te hogy is gondolkodsz.

Próbáld meg saját magadat kívülről megtekinteni.

2013. nov. 25. 12:49
 24/51 anonim ***** válasza:
Nincs itt semmi gond, csak lázadó tinikorú a kérdező.
2013. nov. 25. 12:52
 25/51 A kérdező kommentje:

Hóóóó drága, én már szemügyre vettem magam, és hát mit mondjak... tényleg nem vagyok társasági ember XD

Valójában bénának és butának gondolnak, mert nagyon esetlen a mozgásom, de ha megszólalok, akkor az jön le nekik, hogy egy kiismerhetetlen ember vagyok. Mindezt csak azért, mert az érzelemkimutatás a harmadlagos személyiségfunkcióm, lényegében nem is létezik :D

Olyan szinten analizáltam magam, nem csak egyedül, hanem segítséggel, hogy szerintem az emberek többsége negyedennyire sem ismeri magát.

2013. nov. 25. 12:54
 26/51 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lázadó tinikorú, csak MEG AKAROM ÉRTENI AZ EMBEREK GONDOLKODÁSMÓDJÁT.
2013. nov. 25. 12:55
 27/51 anonim ***** válasza:
De úgysem tudod megérteni!
2013. nov. 25. 13:04
 28/51 ASOT ***** válasza:

szóval te egy ilyen elemző típus vagy.

Amúgy pár szövegedből totál az jön le, hogy te a kákán is csomót keresel olykor.

ÉS még ha az ellenkezőjét is állítod, de nem igen adsz esélyt az embereknek, hogy megismerjenek h jobban megismerd őket, és ez által magadnak sem.

És ne akarj minden embert megérteni!

2013. nov. 25. 13:06
 29/51 A kérdező kommentje:
Hát ez az. Az emberek önsorsrontása, amit a saját korlátoltságuk megnyilvánulása. Csak ezt tudom leszűrni az egészből.
2013. nov. 25. 13:06
 30/51 A kérdező kommentje:

Amúgy tényleg szeretek trollkodni, de csak építő jellegű céllal. :D Minél több olyannal találkozol mint én, annál jobban megtanulod érvelni.

Nem adok esélyt az embereknek? Rettenetesen intuitív vagyok, és ha nincs meg az az érzés, hogy na most ezzel az illetővel érdemes foglalkozni, akkor nem is foglalkozok vele.

2013. nov. 25. 13:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!