Mért van az embereknek ilyen nagy elvárásaik?
Nem lehet h túl "okoskodónak" gondolnak téged?
Amúgy meg ilyen hozzáállással el sem tudnálak képzelni társasági emberként.
Túl sokat foglalkozol másokkal, előbb magadat kéne szemügyre venned és elgondolkodni, hogy vajon te hogy is gondolkodsz.
Próbáld meg saját magadat kívülről megtekinteni.
Hóóóó drága, én már szemügyre vettem magam, és hát mit mondjak... tényleg nem vagyok társasági ember XD
Valójában bénának és butának gondolnak, mert nagyon esetlen a mozgásom, de ha megszólalok, akkor az jön le nekik, hogy egy kiismerhetetlen ember vagyok. Mindezt csak azért, mert az érzelemkimutatás a harmadlagos személyiségfunkcióm, lényegében nem is létezik :D
Olyan szinten analizáltam magam, nem csak egyedül, hanem segítséggel, hogy szerintem az emberek többsége negyedennyire sem ismeri magát.
szóval te egy ilyen elemző típus vagy.
Amúgy pár szövegedből totál az jön le, hogy te a kákán is csomót keresel olykor.
ÉS még ha az ellenkezőjét is állítod, de nem igen adsz esélyt az embereknek, hogy megismerjenek h jobban megismerd őket, és ez által magadnak sem.
És ne akarj minden embert megérteni!
Amúgy tényleg szeretek trollkodni, de csak építő jellegű céllal. :D Minél több olyannal találkozol mint én, annál jobban megtanulod érvelni.
Nem adok esélyt az embereknek? Rettenetesen intuitív vagyok, és ha nincs meg az az érzés, hogy na most ezzel az illetővel érdemes foglalkozni, akkor nem is foglalkozok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!