Nagy szégyen, ha 24 éves létemre még nem bírtam hazavinni egy csajt se buliból?
Járok le már vagy 1,5-2 éve pesti helyekre, de senki se akart hazajönni velem. Eleve nem is láttam egy csajon se, hogy tényleg akart volna valamit. Smárolás volt egy csomó, de azokból se lett sok minden később.
Mondjuk nemi életem éppen van, mert netröl nagy nehezen össze tudok szedni nőket, de ez akkor is frusztráló, hogy buliból meg senki.
Most jobban kéne kinézni? Vagy túl lassú vagyok? Vagy mi? Mert én szerintem, aki jóképű és magas meg ilyenek azzal még akkor is hazamegy a csaj (vagy a csaj hívja haza), hogyha a srác hülyeségeket beszél.
ha igy akarsz ismerkedni hogy buliban lesmárolsz minden csajt és haza akarod őket ràngatni..hàt..gratulàlok
ez a mai fiatalság
Én 23 éves vagyok és eddig 3 csajt vittem haza. Igazából azon múlt, hogy már ott annyira áradt a szexuaitás, hogy csak mondani kellett, hogy menjünk. Az egyiknél meg is ujjaztam a lányt. Ott pláne nagyon adta a szituáció.
De érdemben nem nagyon tudok tanácsot adni. Max annyit tudok még hozzáfűzni, hogy ezek akkor történtek, amikor minden gátlásomat magam mögött hagytam és megingathatatlanul magabiztos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!