Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Szerintetek ez gáz?

Lányok! Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon megtetszett. Még nem ismerem, személyesen nincs is alkalom, hogy leszólítsam, így marad a facebook. Azt gondoltam, hogy nem ott fogok regélni, hanem csak ráírok, hogy szimpatikusnak tűnt, és hogy nem-e jönne el velem valahova, hogy megismerjük egymást. Ha visszautasít, az nekem mint férfinak nagyon megalázó, helyzet. Ez a ti szemszögetekből is gáz? Vagy csak szimplán nincs szükségetek rá, és elfelejtitek.

Még egy kérdés: Volt már olyan, hogy valaki nem jött be, de levett a lábatokról amikor elkezdtetek beszélgetni, majd ebből alakult ki valami köztetek? Illetve mindegy mit mondok, ha tetszik el fog jönni a randira?

18 / F

Nemet kort írjatok. Köszi.

2013. júl. 12. 00:16
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Utolsó mondat kicsit értelmetlen lett, elnézést. :)

így gondoltam: Ha tetszek neki, el fog jönni?

2013. júl. 12. 00:18
 2/11 anonim válasza:

szerintem az elutasítás egyáltalán nem gáz, bárkivel előfordulhat, ráadásul nem is a te hibád.

illetve nagyon sokat számít, hogy ha egy srác nem egy Adonisz, ha intelligens és humoros, akkor könnyen lenyűgözheti az adott lányt/nőt. ha tetszel neki, alap dolog, hogy elmegy veled.:)

16/L

2013. júl. 12. 00:21
 3/11 anonim ***** válasza:

90%, hogy vissza fog utasítani. Ha a valóságban nem ismered, miért menne el veled csak úgy, ismeretlenben? Egyébként szerintem el is felejtik hamar a lányok az ilyen próbálkozókat.

A másik kérdésedre: igen, volt már és mindegy volt, hogy mit mondott, elmentem.

25/F

2013. júl. 12. 00:26
 4/11 A kérdező kommentje:
Már miért lenne 90% hogy elutasít? Jobb lenne ha előtte beszélgetnék vele 1 hétig, ezáltal puhítanám?
2013. júl. 12. 00:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Talán azért, mert ajtóstul akarsz te is a házba rontani? Ha te lány lennél, mit szólnál hozzá, ha egy majdnem vad idegen srác, csak úgy rád írna, hogy szimpatikus vagy neki és elhívod randira? Elmennél?

Jobban jársz még azzal is, ha "puhítod", bár szerintem még úgy sem biztos, hogy benne lenne személyes találkozóban. Bár ezt úgy írom, hogy nem ismerlek titeket, tehát még lehet az is, hogy az ellenkezője történne.

A 90%-ot egyébként lány ismerősöktől szedem, általában mindegyik le szokta az ilyent koptatni.

2013. júl. 12. 00:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem először ismerd meg kicsit.. én fél évig ismerkedtem a barátommal facebookon, utána találkoztunk.. ne várj annyit de pár hetet, egy hónapot célszerű.. Legalábbis én sokkal szívesebben és nyugodtabb szívvel mennék el egy olyan találkozóra azzal ,akit már ismerek. Egyébként másfél éves kapcsolat lett belőle nálunk, remélem ez kicsit nyugtató neked:)

17/L

2013. júl. 12. 00:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Én szerintem nem mennék el, ha egy olyan fiú hívna el valahova facebook-on, akit nem ismerek. Egyrészt, mert az olyan személytelen, másrészt óvatosságból Szóval, ha így nemet mond, akkor azt ne érezd megalázónak, mert lehet, hogy alapba ő sem szívesen menne el egy ismeretlennel valahova és ez nem ellened irányul, hanem bármilyen ismeretlen fiú ellen. Személyesen miért nincs alkalom arra, hogy beszéljetek és elhívd valahova?

Egyébként nekem volt olyan pasi, aki kinézetre először egyáltalán nem jött be, de beszélgettünk és egyre jobban megtetszett, mert nagyon hasonlóan gondolkodott velem és nagyon rendes volt és ezáltal valahogy kinézetre is egyre helyesebbnek láttam (mondjuk nem lett semmi köztünk, mert nem lépett egyikünk se).

És szerintem nem biztos, hogy elmenne veled csak azért, mert tetszel neki. Nekem is tuti lenne olyan pasi, aki nagyon tetszik, de nem mennék el vele sehova, mert lehet, hogy mondjuk bunkónak vagy nagyképűnek tűnne az, amiket mond.

22 / L

2013. júl. 12. 00:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb lenne, ha próbálnál beszélgetni vele kicsit. A beszélgetésből le tudod szűrni, ha tutira nem bír. Ha csak így rámírna valaki, lehet akkor sem mennék el vele, ha bejön, mert ismeretlen, és túlságosan félnék...

19/L

2013. júl. 12. 00:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Idegen pasival én nem mennék el sehová (sok rosszat hall az ember) egy ideig ismerkedjetek ott, utána meg lehet próbálni.

A kérdésedre visszatérve: hát kicsit gáz, mert sajnálom azt akit visszautasítok, de jobb mintha belemennék egy rossz kapcsolatba :)

19/L

2013. júl. 12. 00:51
 10/11 anonim ***** válasza:
99% hogy kidobna. Hacsak nem egy ócska .... akkor nem megy el akárki "ismeretlennel"...mindegy a kinézeted.
2013. júl. 12. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!