Lelkileg romokban heverek . Tanács?
Egy fiúba teljesen beleszerettem, annyira, hogy nem vettem észre, hogy mit csinál velem. Totál az ujja köré csavart, és én hülye r****c még le is feküdtem vele... nem egyszer ... aztán amikor "felébredtem" egy giga nagy pofont kevertem le neki, mire mindenféle baromságot vágott a fejemhez ... én meg ott maradtam egyedül a sötétben, mert ő elhúzott az éjjel, ugyanis kint voltunk ...
Komolyan régen is voltak ilyenek? Nekem ez olyan .. undorító ! Hogy lehet ilyet tenni ? Egy tinivel ?
Jó lehet, hogy kicsit naív voltam, de hát akkor is.
Romokban vagyok légyszi tanácsokat ! Köszi, és mindenkinek megy a zöld mancs, aki ír ÉRTELMESET :)
Hajaj régen még több volt.Sok lány beleszeretett a hős férfiba,aki rosszabb esetben elvette a szüzességüket és esetleg terhes is lett a lány.Jobb esetben csak lefeküdtek.
De itt a legnagyobb baj az volt,hogy hagytad magad.Remélem ebből tanulsz.
Viszont arra kérlek,hogy ne nézd le a többi férfit.Csak nagyon kevés ilyen görény van!
csak a harmadiknak jár zöld mancs :(
mondom, hogy olyan volt minha nem is lettem volna ott, mintha elvarázsoltak volna! Nem tudtam mit tenni ... :(
Akkor varázsold már vissza magad egy ártatlan kislánnyá jó? Megsúgom: nem fog menni.
Ha ablaküveg vagy, ne csodálkozz, hogy neked repül a légy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!