Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lelkileg romokban heverek ....

Lelkileg romokban heverek . Tanács?

Figyelt kérdés

Egy fiúba teljesen beleszerettem, annyira, hogy nem vettem észre, hogy mit csinál velem. Totál az ujja köré csavart, és én hülye r****c még le is feküdtem vele... nem egyszer ... aztán amikor "felébredtem" egy giga nagy pofont kevertem le neki, mire mindenféle baromságot vágott a fejemhez ... én meg ott maradtam egyedül a sötétben, mert ő elhúzott az éjjel, ugyanis kint voltunk ...

Komolyan régen is voltak ilyenek? Nekem ez olyan .. undorító ! Hogy lehet ilyet tenni ? Egy tinivel ?

Jó lehet, hogy kicsit naív voltam, de hát akkor is.

Romokban vagyok légyszi tanácsokat ! Köszi, és mindenkinek megy a zöld mancs, aki ír ÉRTELMESET :)

2013. nov. 2. 10:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Feküdj le velem is :)
2013. nov. 2. 10:27
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szia, először is nem akarok köcs*g lenni de egy részről a te hibád hogy bedőltél neki, másrészről IGEN régen is voltak ilyen emberek. és sajnos ezek is fiúnak hívják magukat. Én sosem bírnék ilyet csinálni egy lánnyal már elvből sem. Simán megteszi hiszen a legtöbb lény bedől az ilyen pasiknak. Most ebből ne azt vond le hogy az összes pasi ilyen. Nem tudsz most semmit tenni. De ügye védekeztetek?? ha nem válaszoltam vmire írj nyugodtan
2013. nov. 2. 10:28
 3/18 anonim ***** válasza:

Hajaj régen még több volt.Sok lány beleszeretett a hős férfiba,aki rosszabb esetben elvette a szüzességüket és esetleg terhes is lett a lány.Jobb esetben csak lefeküdtek.

De itt a legnagyobb baj az volt,hogy hagytad magad.Remélem ebből tanulsz.

Viszont arra kérlek,hogy ne nézd le a többi férfit.Csak nagyon kevés ilyen görény van!

2013. nov. 2. 10:29
 4/18 anonim ***** válasza:
hány éves volt a fiú és te hány éves vagy?
2013. nov. 2. 10:30
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az fáj a legjobban hogy sok ilyen már megbocsáss idióta van mint te és nem tudják mit csinálnak. Próbálom kizárni az ilyen embereket mert csak felidegesítenek és általában nem hagyják hogy segítsek rajtuk.
2013. nov. 2. 10:31
 6/18 A kérdező kommentje:

csak a harmadiknak jár zöld mancs :(

mondom, hogy olyan volt minha nem is lettem volna ott, mintha elvarázsoltak volna! Nem tudtam mit tenni ... :(

2013. nov. 2. 10:33
 7/18 anonim ***** válasza:

Akkor varázsold már vissza magad egy ártatlan kislánnyá jó? Megsúgom: nem fog menni.

Ha ablaküveg vagy, ne csodálkozz, hogy neked repül a légy.

2013. nov. 2. 10:34
 8/18 A kérdező kommentje:
meg az alatta lévőknekis jár, am 16 vagyok a fiú meg 18 volt
2013. nov. 2. 10:34
 9/18 anonim ***** válasza:
Ő volt az első? :(
2013. nov. 2. 10:35
 10/18 anonim ***** válasza:
óóóó, hát igy már minden érthető!!!!
2013. nov. 2. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!