Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lelkileg romokban heverek ....

Lelkileg romokban heverek . Tanács?

Figyelt kérdés

Egy fiúba teljesen beleszerettem, annyira, hogy nem vettem észre, hogy mit csinál velem. Totál az ujja köré csavart, és én hülye r****c még le is feküdtem vele... nem egyszer ... aztán amikor "felébredtem" egy giga nagy pofont kevertem le neki, mire mindenféle baromságot vágott a fejemhez ... én meg ott maradtam egyedül a sötétben, mert ő elhúzott az éjjel, ugyanis kint voltunk ...

Komolyan régen is voltak ilyenek? Nekem ez olyan .. undorító ! Hogy lehet ilyet tenni ? Egy tinivel ?

Jó lehet, hogy kicsit naív voltam, de hát akkor is.

Romokban vagyok légyszi tanácsokat ! Köszi, és mindenkinek megy a zöld mancs, aki ír ÉRTELMESET :)

2013. nov. 2. 10:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
És mit szeretnél hallani? Mi segítene?
2013. nov. 2. 10:36
 12/18 anonim ***** válasza:

Igen, jó lenne ha tudatnád, hogy mi az a pozitív komment, amit hallani akarsz.

Mert hogy nem a véleményünkre vagy kíváncsi, az is biztos...

2013. nov. 2. 10:43
 13/18 anonim ***** válasza:

Persze, hogy voltak, mindig is lesznek amíg vannak naiv lányok akik bedőljenek nekik. Ezt most le kell nyelned és legközelebb már okosabb leszel de attól még ilyen mindig lesz mint mondtam.

Fel a fejjel.

2013. nov. 2. 10:43
 14/18 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy mit akarok, estleg valakiknek a tanácsát, akik már voltak hasonló helyzetben, és hogy ők mit tettek. Most nekem tényleg nem segít hogy leribiznek, hisz tudom, hogy én is hibás vagyok :'(
2013. nov. 2. 10:52
 15/18 anonim ***** válasza:

Tanács?

Ne gondolj rá.Próbáld elfelejteni és feldolgozni.Többet ne állj vele szóba!

Ha meg fiúval ismerkedsz akkor előbb a kapcsolat és utána a szex!

2013. nov. 2. 10:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Fogadd el, hogy ez megtörtént és nem lett belőle komolyabb baj. Tanulj belőle, hogy legközelebb nézd meg jobban hogy milyen a srác. Mást nem tudsz tenni.
2013. nov. 2. 10:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezt hivják szerelemnek,a barátaidra támaszkodj,talán ez segit:)
2013. nov. 3. 14:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Többször is lefeküdtél vele mire felébredtél?Drogot szedsz?Általában két ember kell a szexhez.
2013. nov. 6. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!