Lelkileg romokban heverek . Tanács?
Egy fiúba teljesen beleszerettem, annyira, hogy nem vettem észre, hogy mit csinál velem. Totál az ujja köré csavart, és én hülye r****c még le is feküdtem vele... nem egyszer ... aztán amikor "felébredtem" egy giga nagy pofont kevertem le neki, mire mindenféle baromságot vágott a fejemhez ... én meg ott maradtam egyedül a sötétben, mert ő elhúzott az éjjel, ugyanis kint voltunk ...
Komolyan régen is voltak ilyenek? Nekem ez olyan .. undorító ! Hogy lehet ilyet tenni ? Egy tinivel ?
Jó lehet, hogy kicsit naív voltam, de hát akkor is.
Romokban vagyok légyszi tanácsokat ! Köszi, és mindenkinek megy a zöld mancs, aki ír ÉRTELMESET :)
Igen, jó lenne ha tudatnád, hogy mi az a pozitív komment, amit hallani akarsz.
Mert hogy nem a véleményünkre vagy kíváncsi, az is biztos...
Persze, hogy voltak, mindig is lesznek amíg vannak naiv lányok akik bedőljenek nekik. Ezt most le kell nyelned és legközelebb már okosabb leszel de attól még ilyen mindig lesz mint mondtam.
Fel a fejjel.
Tanács?
Ne gondolj rá.Próbáld elfelejteni és feldolgozni.Többet ne állj vele szóba!
Ha meg fiúval ismerkedsz akkor előbb a kapcsolat és utána a szex!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!