Férfiként utálom a csecsemőket. Ez szégyen?
Ha neked lesz, azt nem fogod, hidd el...
Egészen addig a pontig amíg nincs egy hozzád közel álló "csecsemő addig: mind egyforma, büdös, zajos, idegesítő vakarcs.
De, amint van egy baba aki közel áll hozzád, mindegyik sokkal szebb és elviselhetőbb lesz
Amikor ordítanak azzal ki lehet kergetni a világból.
Nagyon morcos vagyok, amikor egy nő arról beszél milyen édesek pfejjj.
Az a ember akinek van szíve, az nem tud egy tehetetlen lényt útálni, még ha idegenkedik tőle akkor se.
Egy férfi se tudja imádni a csecsemőt, mert nem igazán tud mit kezdeni vele, csak onnantól kezdve amikor rámosolyog és a pici kommunikálni kezd vele, neki személyesen.
Én sem szeretem, ez nem bűn, mindenkinek más az ízlése.
Nyugodtan tedd ki őket a tányér szélére.
Szia!
En nem szerettem oket!
Aztan varandos lettem vegig ketelkedtem orokbeadason gondolkoztam... Aztan megszuletett a Fiam hatalmas nehezsegek aran, nem mult sokon az elete! Imadom! O a kincsem a mindenem! DE mas gyereket ugyanugy nem viselem el... Irrital foleg ha visit, ordit, szenved vagy csak szofogadatlan...
Csak ne így állj hozzá mint egy hülye paraszt.
Nem szereted őket oké.
De ezt így senki előtt nem kell mondanod mert meglesz rólad a véleményük.
Nem akarsz nem szereted őket ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!