Mi a véleményetek? Örültök, hogy ennyi idő után végre igazságot szolgáltattak?
Acid rain, én tettem fel neked azt a költői kérdést. A problémádat megértem, ugyanakkor azt is elmondanám neked, hogy az írásod alapján "ágyúval lősz verébre." A kirívóan agresszív stílus minden emberben emberben visszatetszést kelt, ezt ne feledd el!
Annyit tennék még hozzá a mondandódhoz, hogy azt vettem észre, szórakozóhelyen max. a tipikus bunkónak van esélye rá, hogy elérjen valamit. Valahogy a normális férfiak ,mintha nem is lennének férfiak ott a nők szemében.
Élőben nem vagyok agresszív idegenekkel, szórakozóhelyen is csak határozott elutasítást kapnak, nem bunkózást. Ha viszont elkezd pampogni, hogy hogy merem elutasítani, vagy össze-vissza feministázni, minősíteni, zsarolni (nem feltétlenül szórakozóhelyen), akkor ehhez hasonló súlyú válaszrekciót kapnak a nyakukba.
És igen, tényleg a tipikus bunkóknak van esélyük a legtöbb nőknél, főleg szórakozóhelyen, de nem is csak ott. Nem tudom miért, nő létemre nem tudok ezzel azonosulni, szinte sajnálom némelyik csajt, amiért folyton pofára esik, mert egy utolsó tahótól várja a szeretetet. Akik meg bulizáskor lelépnek szexelni egy random pasival, azokat nem is minősíteném inkább.
Viszont szerencsére nem minden nőre igaz ez, meg kell keresni a normális fiúknak azokat, akik nem ilyenek, az ostobákkal meg nem foglalkozni. Ennyi a titok.
Sajnos fiúból is kevés normális van, de őket mindig is nagyra értékeltem.
Ezaz, próbálkozz még, máshol úgysem élheted ki magad! :)
Ha lenne barátnőd, akkor lenne jobb dolgod, mint arra verni, hogy mostantól a nőknek is fizetni kell, és nem köpködnél itt ilyen átéléssel.
"Na ilyet biztos nem tesznek veled, ebből is látszik,"
Pedig már tettek a hozzád hasonló szánalmak. Persze miután kísérletet tettek arra, hogy végignyalják a talpam, és a pincsikutyáim legyenek. :D
Jól öltözött és becsületes az vagyok, tisztességes nem mindig. Nekem is van millió hibám, nem állítottam soha, hogy jó ember vagyok, de egy ilyen hozzád hasonló utolsó kis frusztrált megmondóembert nem nehéz felülmúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!