Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyen valaki igazságot. Kinek van igaza?
barátommal összekaptunk szombat este.
2hónapja járunk, ő még sose volt lánnyal, igaziból az volt a vita alapja, hogy látta rajtam, hogy bánt valami, kérdezgette mibaj, meg akarta beszélni, de én nem akartam elmondani.
Neki ez rosszul esett, én meg a végére már mindenen felszívtam magam, és mondtam minden "sérelmet" mondta Ő is.
Már olyan mérges voltam, hogy azt mondtam akkor maradjunk együtt, legyen szexkapcsolat, annak úgy van értelme...ennek így nincs
(márpedig hogyne lenne, mert szeretem, és ő is engem, csak már mérges voltam és mindent összehordtam mérgemben)
erre ő ezt nemértette... azt kérdezte hogy "mibajod? az a baj, hogy nem feküdtem még le veled? vagy nemértem"
na ezen mégjobban felhúztam magam, hogy r*bancnak néz, vagy mi? Mert nem akartam hogy ez így jöjjön le neki.
Tegnap hívott, meg akarta beszélni 6nemfogadottam volt, +1 jóéjt sms, plusz 1 face levél.
Telón beszéltünk, rátettem.
Azt hittem ma eljön meglocsolni, felhívtam várjam-e. Erre benyögte, hogy nem akart jönni, mert nem tudta kiváncsi vagyok-e rá. Nekem ez ismét rosszul esett, mert egy kicsit azért teperhetne...
És amit akkor este mondott ő nem ugy értette, hogy r*bi vagyok, csak nem értette miért mondom a szexkapcsolatot, ő neki így jött le, azt hitte az a bajom.
De azt mondta szívesen eljön, délutánra ér ide, ha az úgy jó nekem. Mondom oké. Meg mondta, hogy akkor beszéljük is meg a dolgokat személyesen.
Kinek van igaza? Kinek kell kitől bocsánatot kérnie?
Neked kellene levetned a házisárkány jelmezt. Tipikusan az a nő vagy, hogy szerencsétlen srác akármit mond, te felb*szod magad rajta.
Inkább szakíts vele, mert az ő idejét pazarolod.
"legyen szexkapcsolat" XD
Hány éves vagy 13? :(
Legyél kedvesebb hozzá, ne hisztizz feleslegesen. Ha bajod van, mond el, ne csak durcizz.
Most nem Neked volt igazad!
Egy nő.
azon duzzogtam, hogy nyáron megy egy táborba, és mint kiderült ott elég szép orgiák szoktak lenni. És félek, hogy megfog csalni...mivel sok lány van abban a társaságban.
Ezt nem akartam neki elmondani. De szerintem ezt nem is lehet...
Azt nem tudom, min kaptatok össze eredetileg, de a szexkapcsolatos beszólásodnak tényleg semmi értelme, ha nem az a bajod, szóval nem csoda, ha azt mondta, amit.
Utána hisztizel, bunkó módon lerakod a telefont, és még neked áll feljebb, hogy úgy gondolja, látni se akarod...
Na gratulálok. Te vagy a hülye, neked kéne most kicsit teperni. Bár neked nem pasi kell, hanem egy papucs és rongy, akibe kedved szerint törölheted a lábad, és még lehetőleg köszönje is meg, úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!