Hogyan fogjak gazdag pasit?
Tök király... Ezek szerint így néz ki a jövő.... Nem tudom :/
Mondhatjátok, hogy járatom a számat,de én TÉNYLEG nem a pénzt nézem. Persze, fiatal vagyok meg minden, de nem áll szándékomban olyan lenni, aki valakit csak a pénzéért szeret (8./17.). Nekem tetszik egy fiú, de visszahúzódó és kutyára nem gazdag...
Vagy én is ilyen leszek? Én nem akarok :(
14L
23as vagyok ki pontozott le? :/
Amúgy tényleg kell egy minimális anyagi háttér, de nem ez alapján kell dönteni. És be kell segíteni pénzzel ha erről van szó.
14L
" 8-as vagyok.
Miért vagyok féreg?????
Ha én nem így tettem volna, nem tartanék most ott ahol tartok. Nem laknék egy szép nagy házban királynőként, nem járnék szép új autóval a legdrágább ruhákban és nem járnék sűrű külföldi üdülésekre sem.
Kikérem magamnak hogy k... lennék!!!!!
Lehet hogy te minimálbérért gürcölsz, de köszi én nem fogok. Azt meghagynám neked. Igaz a pasim elég ocsmány kinézetű és az ágyba sem egy élmény vele, de áldozatot hozok a jólétemért. valamit valamiért." Ha ez igaz amit írtál,akkor neked nincs életed, mások anyagi helyzetétől függsz. Most jól élsz, de tudod minden megszűnik egy szép napon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!