Hogyan fogjak gazdag pasit?
Így: http://www.youtube.com/watch?v=0iyeUcFKRv4
és így: http://www.youtube.com/watch?v=Ve46peMWU5w&feature=c4-overvi..
Ugye milyen szánalmas? Te is ilyen szánalmas vagy?
Kérdező, regisztrálj be erre az oldalra: rosszlanyok.hu
Itt megtalálod a pénzelőidet...
Én mint nő, annyit tanácsolnék neked, hogy ne gazdag pasival kezdj. Eleinte elég valami szorgalmasan dolgozó balek is. Később ha akad egy gazdagabb, akkor bármikor le tudod cserélni.
Lényeg az egészben, hogy ne plázacicának mutasd magad. Felejtsd el a k*rvás stílust. Ha úgy csinálod, abból csak te jössz ki vesztesen. Ugyanis a pasik is rájöttek már, hogy az a kategória csak mire jó. Mutasd magad egy szolid, rendes lánynak, aki most épp nehéz anyagi helyzetben van. Úgy sokkal előbb eléred amit akarsz. Esetleg ejthetsz néhány krokodilkönnyet a pasi előtt, mikor az anyagi helyzetedről beszélsz. Folyamatosan mondogasd hogy most nem tudod mi lesz veled stb. Hivatkozz beteg édesanyádon akarsz segíteni, vagy a beteg a gyereked (nem tudom van-e) ezek mesék általában bejönnek. De lényeg NE KÉRD hogy támogasson. A balek magától fel fogja ajánlani hogy kisegít. És akkor csinálj úgy mint aki nem szeretné a támogatását, mint aki nem is akarja elfogadni. De azért a kis unszolásra fogadd el. Ezt többször el tudod játszani egy-két dologra hivatkozva. Legyél megtört és vágyakozó pl. sose kaptam még aranyláncot, ilyen szép ruhám sose volt stbstb. Megmarad a becsületed, így nem tud senki lek*rvázni és könnyen pénzhez juthatsz. Akár több balekot is tarthatsz egyszerre. Ha akad jobban kereső, akkor csak egy szimpla nem illünk össze szöveggel leépítheted.
Nem tudom mennyi idős vagy de próbálkozz fiatal, mondjuk kora húszas dolgozó pasikkal. Nekik még nincs elég tapasztalatuk, könnyen lehúzhatóak. Ja és semmi k*rvás öltözet vagy smink. Egy rendes, szolid lánynak kell látszanod.
Na jó, eleget tanultál szivi.
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!