A debreceni lányok azért ilyen kényesek, válogatósak, mert nagyvárosi kényelem és gazdag apuci miatt ilyenné nevelkedtek vagy egyszerűen csak a népsűrűség és az egzotikus fajok teszik még utálatosabbá őket?
Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek, mert találtam már rendest is, de mégsem ez a jellemző azért, sajnos. :/2013. nov. 5. 22:13
1/2 anonim válasza:
Db. egy nagy falu, nem nagyváros. És gazdag apuci? Elég keveseknek az.
- egy tősgyökeres db-i
2/2 anonim válasza:
Én is debreceni vagyok és férfi, de úgy látom az itteni kisfiúk a legnyafogósabbak, mert minden nap van egy ilyen kérdés.. vagy ugyanaz írja ki. Érdekes, nekem semmi gondom az itteni lányokkal, pedig én sem csípem a nyávogós fajtát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!