Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan fogjak gazdag pasit?

Hogyan fogjak gazdag pasit?

Figyelt kérdés
Mi a tapasztalatotok? Akinek olyan van az hogyan csinálta? Hol lehet ismerkedni olyanokkal?

2013. nov. 22. 14:49
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Mennyire kell, hogy gazdag legyen? A nagyon gazdagok nem fognak szoba állni egy olyan lánnyal mint te.

Ha olyan kell, akinek belefér, hogy eltartson, az megoldható. Olyan pasi kell, akit nem rajonganak körbe a nők, de jól fizető munkája van és lehetőleg saját lakása, és akkor beleteheted a segged a jóba, meg a farkába is. Azt viszont ne gondold, hogy ezek a pasik hülyék, mert különben nem tartanánk ott, ahol tartanak. Apróhirdetésekben vannak ilyenek bőven, nézz körbe.

2013. nov. 22. 15:04
 12/35 anonim ***** válasza:
8-as válaszoló, ezt a balekozást az összes férfitársam nevében kikérem magamnak!!! Szégyelld magad, bár nem vagyok annyira meglepődve rajtad, hisz a nők többsége ilyen... -.-
2013. nov. 22. 15:05
 13/35 anonim ***** válasza:
89%
Kedves 8-as..nálad undorítóbb féreggel még nem találkoztam..igen féreg mert nőnek nem neveznélek.
2013. nov. 22. 15:05
 14/35 anonim ***** válasza:

"Kedves 8-as..nálad undorítóbb féreggel még nem találkoztam..igen féreg mert nőnek nem neveznélek."

Pedig ilyen a nők 99%-a! Tapasztalat+mások elmondásai alapján írom!...

2013. nov. 22. 15:08
 15/35 anonim ***** válasza:
Akkor szerencsére én az 1%-ba tartozom
2013. nov. 22. 15:09
 16/35 anonim ***** válasza:
85%-os válaszoló, a visszahúzódóbb pasikat szerintem te is baleknak tartod, csak most megjátszod, hogy te rendes vagy...
2013. nov. 22. 15:10
 17/35 anonim válasza:
9%

8-as vagyok.

Miért vagyok féreg?????

Ha én nem így tettem volna, nem tartanék most ott ahol tartok. Nem laknék egy szép nagy házban királynőként, nem járnék szép új autóval a legdrágább ruhákban és nem járnék sűrű külföldi üdülésekre sem.

Kikérem magamnak hogy k... lennék!!!!!

Lehet hogy te minimálbérért gürcölsz, de köszi én nem fogok. Azt meghagynám neked. Igaz a pasim elég ocsmány kinézetű és az ágyba sem egy élmény vele, de áldozatot hozok a jólétemért. valamit valamiért.

2013. nov. 22. 15:12
 18/35 anonim ***** válasza:
17-es válaszoló, remélem, hogy csak egy provokátor vagy...
2013. nov. 22. 15:13
 19/35 anonim ***** válasza:
xd 8-as te nem veszed észre hogy magadat járatod le, egy kvrva vagy a pasid fizet téged 0-24-re :D
2013. nov. 22. 15:14
 20/35 anonim ***** válasza:
8-as bocs ha csalódást okozok de nagyon szép fizetésem van, jól élek és a SAJÁT ERŐMBŐL
2013. nov. 22. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!