Hogyan fogjak gazdag pasit?
Mennyire kell, hogy gazdag legyen? A nagyon gazdagok nem fognak szoba állni egy olyan lánnyal mint te.
Ha olyan kell, akinek belefér, hogy eltartson, az megoldható. Olyan pasi kell, akit nem rajonganak körbe a nők, de jól fizető munkája van és lehetőleg saját lakása, és akkor beleteheted a segged a jóba, meg a farkába is. Azt viszont ne gondold, hogy ezek a pasik hülyék, mert különben nem tartanánk ott, ahol tartanak. Apróhirdetésekben vannak ilyenek bőven, nézz körbe.
"Kedves 8-as..nálad undorítóbb féreggel még nem találkoztam..igen féreg mert nőnek nem neveznélek."
Pedig ilyen a nők 99%-a! Tapasztalat+mások elmondásai alapján írom!...
8-as vagyok.
Miért vagyok féreg?????
Ha én nem így tettem volna, nem tartanék most ott ahol tartok. Nem laknék egy szép nagy házban királynőként, nem járnék szép új autóval a legdrágább ruhákban és nem járnék sűrű külföldi üdülésekre sem.
Kikérem magamnak hogy k... lennék!!!!!
Lehet hogy te minimálbérért gürcölsz, de köszi én nem fogok. Azt meghagynám neked. Igaz a pasim elég ocsmány kinézetű és az ágyba sem egy élmény vele, de áldozatot hozok a jólétemért. valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!