Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valóban ilyen bonyolult lenne...

Valóban ilyen bonyolult lenne az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Én egy meglehetősen gátlásos fiú vagyok,viszont szeretnék. Eldöntöttem,hogy változtatok. Letöltöttem a netről csajozással kapcsolatos irodalmat,hogy hátha találok valami okosságot,mely segít kikupálni. Beleolvastam,de ami benne volt. Mit tudom én,milyen trükkök vannak már benne. De ismerkedés közben kb. 30 féle dologra kell figyelni. Nekem ez nagyon zavaros.

2013. nov. 18. 12:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

# 20

Pontosan errol van szo, kezdesz raerezni a lenyegre. A titok az, hogy fuggetlen kell legyel, egyedul is jol kell erezd magad. Barmilyen helyzetben meg kell bizz onmagadban, ne erdekeljen masok velemenye. Nyilvan nem kell azert a lo tuloldara sem atesni, bar ez nalad nem igazan all fenn.

2014. jan. 27. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!