Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valóban ilyen bonyolult lenne...

Valóban ilyen bonyolult lenne az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Én egy meglehetősen gátlásos fiú vagyok,viszont szeretnék. Eldöntöttem,hogy változtatok. Letöltöttem a netről csajozással kapcsolatos irodalmat,hogy hátha találok valami okosságot,mely segít kikupálni. Beleolvastam,de ami benne volt. Mit tudom én,milyen trükkök vannak már benne. De ismerkedés közben kb. 30 féle dologra kell figyelni. Nekem ez nagyon zavaros.

2013. nov. 18. 12:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Feleslegesek az ilyen könyvek :/ :D

Csak add önmagad, és legyen egy picit nagyobb önbizalmad!

Nem kell erre annyira rágörcsölni!

2013. nov. 18. 12:31
 2/21 A kérdező kommentje:
Ha önmagam adom,abban semmi köszönet nem lesz. Nem vagyok egy érdekes figura.
2013. nov. 18. 12:36
 3/21 anonim ***** válasza:
39%
az ismerkedés valóban bonyolult. 100ból 1 ember normális. lehet sose találod meg az igazit. ilyen az élet. pláne manapság. nincs rá garancia hogy összejön.
2013. nov. 18. 12:42
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte minden bonyolult. Járásnál vagy autóvezetésnél is legalább 30-féle dologra kell egyszerre figyelni, idővel mégis ösztönössé válik. :D
2013. nov. 18. 12:48
 5/21 anonim ***** válasza:
Minden kezdet nehéz,de muszáj gyakorolni.Nem kell ezt görcsösen csinálni,meg idióta könyveket bújni hozzá.Odamész,barátkozol,ismerkedsz,aztán próbálod a legjobbat kihozni az adott helyzetből.Emberek vagyunk,nem gépek.
2013. nov. 18. 12:55
 6/21 anonim ***** válasza:

Á én is pont az autóvezetést akartam felhozni példának :)

Az ilyen "irodalmat" meg tényleg hagyd a fenébe!

Szerintem az érdekesség meg pont annyira szubjektív, mint a szépség. Én sem tartom magam érdekes embernek, nincsen különleges hobbim, nem értek semmihez olyan hű de nagyon, mégis találtam olyan embereket (kapcsolat és szimplán barátság céljából is) akikkel nagyon jól el tudok beszélgetni bármiről. Próbáld másképp szemlélni magadat :)

Sok sikert!

25N

2013. nov. 18. 12:57
 7/21 A kérdező kommentje:
Na,ja.Mi rossz történhet velem? Azt leszámítva,hogy egyedül maradok.
2013. nov. 18. 13:04
 8/21 shamrel ***** válasza:

Aki ezt írta:

"Minden kezdet nehéz,de muszáj gyakorolni.Nem kell ezt görcsösen csinálni,meg idióta könyveket bújni hozzá.Odamész,barátkozol,ismerkedsz,aztán próbálod a legjobbat kihozni az adott helyzetből.Emberek vagyunk,nem gépek."

Ezt kérlek tudatosítsd már a mostani lányoknál is akik esélyt sem adnak,hogy ismerkedhess velük,ha nem vagy egy nagy szédítő dumás vagy nem nézel ki az átlagnál jobban!!!

Honnan legyen az embernek önbizalma ha soha nem csinálta az adott dolgot, és szinte azonnal lekoptatják a mai lányok,ha nem látják rajta az "alfa hím" tulajdonságokat.(ezt most veheted külső vagy belső tulajdonságoknak is)

Szóval a kérdezőnek, igen, manapság sajnos rohadt nehéz ismerkedni,pláne ha nincs 50fős baráti köröd.

A csajok csak várnak és halásznak a neki tetsző fiúkra,mi meg próbálkozunk,lekoptatnak,esetenként még meg is aláznak.

Nem elijesztés akart lenni,csak a tömény igazság és tapasztalat.(27/F)

2013. nov. 18. 16:50
 9/21 anonim ***** válasza:

"Honnan legyen az embernek önbizalma ha soha nem csinálta az adott dolgot, és szinte azonnal lekoptatják a mai lányok,ha nem látják rajta az "alfa hím" tulajdonságokat.(ezt most veheted külső vagy belső tulajdonságoknak is)"

A szokásos általánosítás. Sok kedves, kicsit őrült lány van, akivel el lehet hülyülni, és lehet velük valami. Nem küldik el az embert egyből, valószínűleg rossz helyen keresgéltél.

Ha már szóba kerültek az "alfa hím" tulajdonságok, a legfontosabb az, hogy egy alfát nem érdekli mások véleménye, nem azokból meríti az önbizalmát, hanem az nála belülről fakad. Ha érdekel a téma és tudsz angolul, ajánlom az RSD Blueprint Decoded című anyagát.

2013. nov. 18. 21:33
 10/21 A kérdező kommentje:

Nem nincs önbizalmam,miért is lenne? Nincs bennem semmi olyan,ami indokolttá tenné a szóban forgó jellemvonást.

Még valami: az önbizalom a külvilágtól származó visszajelzések alapján nő vagy éppen csökken.

2013. nov. 19. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!