Mit csináljak hogy előrébb jussunk?
Figyelt kérdés
van egy fiú akibe szerelmes vagyok és ő ezt tudja. azt mondta nekem hogy ő is szeret engem. viszont már lassan több mint 2hónapja csak ismerkedünk. nem lépünk tovább. tudja hogy szűz vagyok, de nem tudja hogy viszonyuljon hozzám ez miatt! nagyon szeretem viszont nem akrom el vesziteni... értelmes válaszokat kérek ha lehet!! 17/L2013. nov. 17. 15:54
1/9 anonim válasza:
Inkább hagyd el. Annyi szenvedést te nem érsz.
2/9 A kérdező kommentje:
nem fogom el hagyni... inkább olyat mondj amivel előrébb léphetek!!
2013. nov. 17. 15:57
3/9 anonim válasza:
Kéne a kecske de nem akarsz neki adni káposztádból.Így nem fog menni a dolog.
4/9 A kérdező kommentje:
hát azért ez így nem teljesen igaz!!!
2013. nov. 17. 16:00
5/9 anonim válasza:
"tudja hogy szűz vagyok, de nem tudja hogy viszonyuljon hozzám ez miatt!"
Tessék? Te komolyan képes lennél azért lesüllyedni, mert ő neki nem tetszik, hogy szűz vagy még? Különben is, két hónap alatt nem tudod úgy megismerni, hogy megbízhass benne.
6/9 anonim válasza:
Előző vagyok: ha előre akarsz lépni, az kell, hogy ne csak te tegyél a kapcsolatért, hanem ő is. Ha nem képes, akkor nem való egy kapcsolatra még, mert túl éretlen hozzá agyilag (mert - bocs fiúk - ők lassabban nőnek ilyen szempontból a koruknál).
7/9 A kérdező kommentje:
nem pont a szexre gondoltam. hogy ezzel lépjünk előrébb. hanem hogy ne csak egymás mellett legyünk... nem volt neki még szűz barátnője!!! itt ez a gond!! és amugy meg már tapasztalt, de nem tudja mivel bántana meg és mivel nem
2013. nov. 17. 16:16
8/9 anonim válasza:
Mondd el neki, hogy meg kell értenie, hogy te még most nem nagyon akarod odaadni magad ilyen téren, de szeretnél új szintre lépni az ismerkedéstől, ha ő is így gondolja... Ha bármi kifogása van, akkor nem is érdemes tovább folytatni semmit...
9/9 anonim válasza:
Nincs más hátra mint előre.
Hívd fel magadhoz, tegyél be egy hangulatos zenét, igyál annyi vörösbort amennyi neked ehhez kell!
És kezdj el vele samcizni és ha készen állsz vetkőztesd le!
Ted szét a lábaidat a többit ő meg már úgy is tudja.
Garantáltan közelebb fogtok egymáshoz kerülni! Még ha ez neked most jelent egy kis áldozatot is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!