Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan juthatnánk előrébb, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan juthatnánk előrébb, ha leblokkolok, mikor a közelben van?

Figyelt kérdés

Kéthetente egyszer-kétszer szoktam látni egy fiút a buszváróban. Én mindig az egyik barátnőmmel vagyok, ő pedig vagy egyedül vagy egy haverjával. Ugyanazzal a busszal járunk, de én hamarabb leszállok. (Facebookon bejelöltem, visszaigazolt, de mivel nincs képem, lehet nem tudja ki vagyok, de a haverja talán tudja a nevem.) Elterveztem már párszor, hogy milyen szöveggel menjek oda hozzá, vagy buszon beüljek mellé, de mikor jön a buszváróba, már akkor leblokkolok, remeg mindenem, barátnőmmel beszélgetek közben az izgatottság miatt elcsuklik a hangom, teljesen elpirulok. Így inkább oda se megyek hozzá. Párszor szokott engem nézni, meg nem biztos hogy miattam, de nem voltunk olyan messze egymástól, és mintha zavarban lett volna, mert állandóan a ruháját igazgatta meg a kezével "matatott".

A telefonszáma is megvan (a facebookról), de nem hívtam fel. Hogyan tudnék én lépni? Vagy várjak, hátha esetleg ő fog? Tapasztalatlan vagyok ilyen téren.

17/L

2013. máj. 31. 19:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem tud rólad semmit akkor nehezen fog lépni. Szóval facebookon lépj kontaktba vele.
2013. máj. 31. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem ne halgass az elsőre mert nincs rosszabb a facebookos ismerkedésre néz rá te is és és probáld meg kiolvasni az arcából a választ
2013. máj. 31. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy képet feldobhatnál akkor magadról kezdésnek (mármint face-re). Hátha látja és kapcsol.

Esetleg még egy kis "trükkel", mondjuk megkérded mikor ment el az utolsó busz vagy ilyesmi. Átlátszó, de legalább kapcsolatba tudsz lépni vele, onnan meg lehet görgetni a beszélgetést.

4/5 anonim ***** válasza:
Ha ennyire bátortalan akkor mást nem tud csinálni..
 5/5 anonim ***** válasza:
A buszos dolgot természetesen élőben kérded, még ha nem is könnyű. :)
2013. máj. 31. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!