Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretném, hogy több történjen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném, hogy több történjen (csók), de én nem viszem előrébb a dolgokat, csak hagyom, hogy ő vigye?

Figyelt kérdés

Először van barátom, új nekem ez a dolog még, de nagyon élvezem mikor ölelget meg puszilgatja az arcom, homlokom, vállam... Szoktunk csak úgy üldögélni vagy heverészni hogy átölel én meg hozzábújok stb, tehát ez nekem azért intim(ebb) dolog, de még nem csókolt meg. Ő ugye sokat puszilgat engem, de én őt nem, de én valahogy azt érzem hogy elég az ha egyszerűen hagyom hogy ilyeneket csináljon. De azt meg szeretném hogy megcsókoljon. Ő is biztos szeretne, de múltkor is mondta hogy egy ilyen együtt heverészős ölelés neki többet jelent mint a csók... Ez így elég furi, tudom. De akkor most arra várhat, hogy én is lépjek felé valamit?

16L

2013. aug. 22. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Csókold meg :)
2013. aug. 22. 21:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Csókold meg! ;) Èrtékelni fogja az tuti!
2013. aug. 22. 21:57
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp kéne lépned neked is. Az hogy ott fekszel mellette mint egy darab fa, ő meg ölelget, puszilgat... elég érdekesen jön ki. Nyilván nem mer lépni mert nem viszonozod azokat a dolgokat amiket ő lép feléd.

Alapból én is mindig úgy indítok randizásnál, hogy érintés, átkarolás, stb, de ha nem érzem visszafelé hogy a másik fél is megteszi ugyanezt akkor azt következtetem ki hogy neki ez nem esik jól és előbb-utóbb felhagyok vele.

2013. aug. 22. 21:58
 4/9 A kérdező kommentje:
De nem merném :D Biztos értékelné és nagyon meglepné, mert elég visszahúzódó és nehezen oldódó vagyok, de ha eddig még az üdvözlőpuszin mást nem kapott, hogy tudnám megcsókolni? :D
2013. aug. 22. 21:59
 5/9 A kérdező kommentje:
De nem vagyok annyira fadarab, mert mondtam is neki hogy nagyon jól éreztem magam meg minden olyan jó nyugis, meg pl amikor a hasamon fonja keresztbe a kezét akkor én is ráteszem a kezem a kezére és kicsit cirógatom...
2013. aug. 22. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Végre egy normális 16 éves lány, akin nem ment át a fél megye...

Csókold meg, vagy legalább puszild vissza, és adj neki jelet, hogy vágysz rá :) De jó érzés ez a játék nagyon, élvezd ki :)

2013. aug. 22. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:
(6-os voltam) és nem azon problémázik, hogy "úristen, szűz vagyok még". Aranyosak vagytok, jó ilyet olvasni. :)
2013. aug. 22. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, az alapján amit írtál ez egy nagyon rendes srác, úgy látom te is nagyon értelmes vagy, gratulálok, hogy 16 évesen van első barátod, mostanában a fiatalok mindent úgy elsietnek. Na most, ha nem mered megcsókolni, akkor szerintem így elérheted, hogy megcsókoljon:amikor ölelkeztek, és fekszetek, akkor te is adjál neki puszit, de hosszan, finoman, a nyakára, az arcára, simítsd végig a hátát, és mondj neki valami kedveset.Általában ezzel eltudod érni, hogy megcsókoljon.80%-k, hogy beválik! Próbáld meg.De ha meg csókol ne hogy megijedj!Csak élvezd, és ráfogsz jönni, hogy ez szuper!:)Sok sikert!:)
2013. aug. 22. 22:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Respect..!

Nekem is volt 1x ilyen kapcsolatban részem..tökéletes..

NAGYON SOK boldogságot!

2013. aug. 22. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!