Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan változtassam meg az...

Hogyan változtassam meg az arcomat, a tekintetemet őgy hogy közben mogorva az arckifejezésem?

Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok, rengetegen mondták már hogy csúnyán nézek az emberekre. Régebbi és új fotókon én is így látom vissza magamat sajnos. Pedig nem gondolok semmi rosszra. Mégis a szemem és az arcom azt tükrözi, hogy én egy boldogtalan, mogorva ember vagyok, most mosolyogjak állandóan, hogy ne ezt gondolják rólam? Párt találni is nagyon nehezen tudok.
2013. nov. 15. 22:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Na mutasd csak azt a mogorva arcodat!:)
2013. nov. 15. 22:43
 2/2 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok és ugyanez a problémám. Ha csak simán nézek ki a fejemből akkor tök szomorúnak nézek ki. Már baromira unom, hogy kérdezgetik, hogy mi a baj? Miért vagyok rosszkedvű, pedig nem vagyok csak ilyen az arcberendezésem. Oda kell figyelnem rá, hogy a szemöldökömet feljebb húzzam mert akkor "megemelkedik" a szemem és akkor nem nézek ki morcosnak. Én sem tudom mit lehetne ezzel kezdeni, én is mindig ezt kérdezem, hogy most megyek egyedül az utcán és mosolyogjak magamban mint vmi hülye ?:/
2013. nov. 15. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!