Miért vagyok rá féltékeny? Nagyon irigy vagyok rá.
Ketten dolgozunk egy csajjal. Nem szép csaj, cigány vér is van benne, sztem nem nagy szám. De nagy az önbizalma, nagy a szája, könnyen ismerkedik, nyitott. Én zárkózott típus vagyok, mondjuk nem vagyok ronda, de önbizalmam nulla. És jár a boltba egy srác, hihetetlen jó pasi. Mindkettőnknek tetszik, de ő először a másik csajra nyomult, pedig a lánynak 5 éve van pasija. Na és flörtölgetnek, nyaliznak egymásnak stb. Oké, a srác velem is kedves, de én nem érdeklem úgy mint a másik csaj. És tudom hogy ma is találkoztak, flörtölgettek, a csaj ki is volt sminkelve, haja belőve, magassarkú cipő stb. Tuti hogy a srác udvarolgatott neki ma is...
És emiatt olyan irigy vagyok...
tipikus emberi felfogás azért,meg mert tetszik neked és nem neked udvarol hanem egy roma lánynak(és még szépen is írtam le)! :D persze hogy irigy vagy rá én is az vagyok ha látok egy punnyadt analfahímet egy nagyon jó csajjal de hát a lányoknak ez jön be nem a normális férfiak.Nővéremnek is volt egy ilyen pasija egy helyen nekem kellet megvédeni mert a gyönyörű helyes pasija nem mert odamenni csak ennyir némelyikről.
20f
A csaj tényleg elég előnyös, de egy ... könnyen kapható csaj.
Az meg nem előnyös dolog.
A bátorság választás kérdése, az önbizalom meg nem visszajelzések alapján kéne hogy legyen.
De ja, ha akarsz, legyél hozzá hasonló, de te ne csald meg a pasid, ha lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!