Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy betegség miatt csúnyák a...

Egy betegség miatt csúnyák a fogaim, lesz valaha olyan srác akit ez nem fog zavarni?

Figyelt kérdés

Engem is nagyon zavar és sok-sok pénzbe fog kerülni megcsináltatni. Úgy érzem hogy ez az egyetlen valós ok hogy nincs barátom és minden fiú csak a barátzónájába tesz be.

Hogyan találhatnék olyat aki tetszik is és elfogad ezzel a hibámmal? 17/L

2013. nov. 14. 15:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

18 év után sokkal-sokkal többe kerül!

Most kezdj neki, amíg olcsóbb megcsináltatni?

Azért csúnyák, mert össze-vissza állnak? Vagy miért?

2013. nov. 16. 19:54
 12/14 A kérdező kommentje:
feketék elől
2013. nov. 16. 19:55
 13/14 anonim ***** válasza:
az én barátomnak is elég 'csúnyák' a fogai.. ez zavar a legkevésbé.. ez legyen a legnagyobb bajod. :) aki szeret, így is szeretni fog.
2013. nov. 16. 19:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Engem nagyon zavarna. Muszáj megcsináltatnod. Ezt azért mondom, mert nekem is ilyenek voltak, de válatoztattam igaz nagyon későn 22 évesen, de megérte. Elriaszt nagyon sok embert. Igaz nagyon sokak mondják, hogy nem fontos annyira. de az ápolatlanság az egyenlő ezzel nálam. Ezt úgy mondom, hogy ugyanúgy éltem ezzel a dologgal mint te. De ha nem is a pasik miatt, magad miatt kell megcsináltatnod. Én rettegtem elmenni fogorvoshoz, mert gondoltam majd elküld a pi..ba, hogy ezt hagytam, de nem.. megnyugtatott, kitaláltunk egy megoldást, és ahogy meg lett rá a pénzem szép fogakat kaptam. De nagyon sajnáltam, hogy hagytam idáig fajulni a dolgokat.

Találni biztos találnál így is fiút. De ez akkor is nagyon zavaró. Az az első ami szembetűnik.

23l

2013. nov. 18. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!