Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Küzdöttetek már valaha az...

Küzdöttetek már valaha az életetekért nem betegség, hanem más miatt?

Figyelt kérdés
Vagy mentette már meg valaki az életed?Ha igen írd le,hogy hogyan történt!
2010. febr. 11. 16:26
 1/6 anonim válasza:
50%
Minden magyarórán küzdünk a tanár sipákoló hangja miatt ... :-) 30-an vagyunk, de fokozatosan mennek el a diákok ... nagyon durva
2010. febr. 11. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen! Augusztus 20-án amikor volt az a nagy vihar...Mi a rakpartról néztük a tüzijátékot a barátaimmal, egyszer csak a semmiből jött a vihar és elkezdett futni "kűzdeni", hogy kijussanak a tömegből. Nos én pánikbeteg vagyok, és sajnos rám jött a roham...éreztem futás közben, hogy elfogok ájulni, még annyi erőm volt, hogy a barátom kezét megszorítottam és így jeleztem neki, hogy nem bírok tovább menni, abban a pillanatban összeestem ők felkaptak és próbáltak kivinni a nagy tömegből, ami nagyon nehéz volt, mert több millióan futottak a szakadó esőben. Bevittek egy boltba ahol lefektettek a földre, de akkor már majdnem megfulladtam mert nem kaptam levegőt, remegtem minden bajom volt, senkinek nem kívánom ezt az érzést! Szerencsére autóval voltunk és gyorsabban betudtak vinni a kórházba mintha mentőt hívtunk volna. Ott kaptam egy injekciót és jobban lettem egy kicsit. Röviden majdnem megfulladtam :S 16éves lehettem...
2010. febr. 11. 16:39
 3/6 anonim válasza:

Nem tudom, ide tartozó-e a válaszom.

Szolnok felé haladtam motorral a 2x1 sávos 4 sz. főúton, enyhe jobb ívben, mikor arra lettem figyelmes, hogy két kamionnak látom az elejét. Vagyis az egyik előzte a másikat, éppen fej-fej mellett haladtak. Azonnal megkezdtem a sebességcsökkentést, de még így sem lehetett elkerülni az ütközést. Ezért az egyetlen menekülési utat választottam, és elhagytam az úttestet. Szerencsére a fűben nem volt semmi, így a sebesség teljes elkopása után - megállás nélkül - visszajutottam az úttestre. Az utasom is megmenekült.

2010. febr. 11. 16:44
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!írhattok még!mindkettő durva sztori!!és örülök,hogy túléltétek!!
2010. febr. 11. 16:48
 5/6 A kérdező kommentje:
a magyarosoknak meg csak annyit,hogy kitartás:D
2010. febr. 11. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Életemben először kaptam tavaly nyáron pánikrohamot és akkor komolyan azt hittem meghalok.

Nagyba gépeztem, a család kint bográcsozott. Bátyám bejött szólt, hogy kész a kaja, ki ment de nyitva hagyta az ajtót egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valami hosszú zöld csík repül felém és éppen csak felrántottam a kezem, de annyit éreztem, hogy az egész arcom elkezd zsibbadni, égni csípni a kezem is és nem tudtam mitől.

Másodperc töredéke alatt történt minden, ugye ültem a székbe és ráfeküdtem a combomra az arcomat a térdembe paszíroztam és nem vettem levegőt. Eltelt pár másodperc mire rájöttem ömlik a könnyem de olyan szinten, hogy a bokámon csurgott már a víz.. Erre unokaöcsém bejön és annyit hallok, hogy röhög valami hozzá ért a kezemhez és az egész mintha lángolt volna és már ki is futott.

Felakartam állni, de össze estem nem kaptam levegőt remegtem, olyan szinten, hogy a térdem ütemre kopogott a parkettán. Anyum bejött rá kb. 2 percre mert unokaöcsém mondta, hogy furán össze vagyok görnyedve, mire anyum, beért már hulla fehér voltam, tiszta hólyag az egész arcom a szemeim vér vörösek és mint egy epilepsziás úgy remegek. Felvett és befektetett a kádba hideg vízzel lemosott és beadott egy negyed idegnyugtatót.

Mint kiderült, bátyám rám dobott 1 szál csalánt az unokaöcsém meg még jól meg is dörgölt rajtam egy másikat.

Azóta nem igen vicceskednek velem.

16/L

2010. febr. 11. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!