Küzdöttetek már valaha az életetekért nem betegség, hanem más miatt?
Nem tudom, ide tartozó-e a válaszom.
Szolnok felé haladtam motorral a 2x1 sávos 4 sz. főúton, enyhe jobb ívben, mikor arra lettem figyelmes, hogy két kamionnak látom az elejét. Vagyis az egyik előzte a másikat, éppen fej-fej mellett haladtak. Azonnal megkezdtem a sebességcsökkentést, de még így sem lehetett elkerülni az ütközést. Ezért az egyetlen menekülési utat választottam, és elhagytam az úttestet. Szerencsére a fűben nem volt semmi, így a sebesség teljes elkopása után - megállás nélkül - visszajutottam az úttestre. Az utasom is megmenekült.
Életemben először kaptam tavaly nyáron pánikrohamot és akkor komolyan azt hittem meghalok.
Nagyba gépeztem, a család kint bográcsozott. Bátyám bejött szólt, hogy kész a kaja, ki ment de nyitva hagyta az ajtót egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valami hosszú zöld csík repül felém és éppen csak felrántottam a kezem, de annyit éreztem, hogy az egész arcom elkezd zsibbadni, égni csípni a kezem is és nem tudtam mitől.
Másodperc töredéke alatt történt minden, ugye ültem a székbe és ráfeküdtem a combomra az arcomat a térdembe paszíroztam és nem vettem levegőt. Eltelt pár másodperc mire rájöttem ömlik a könnyem de olyan szinten, hogy a bokámon csurgott már a víz.. Erre unokaöcsém bejön és annyit hallok, hogy röhög valami hozzá ért a kezemhez és az egész mintha lángolt volna és már ki is futott.
Felakartam állni, de össze estem nem kaptam levegőt remegtem, olyan szinten, hogy a térdem ütemre kopogott a parkettán. Anyum bejött rá kb. 2 percre mert unokaöcsém mondta, hogy furán össze vagyok görnyedve, mire anyum, beért már hulla fehér voltam, tiszta hólyag az egész arcom a szemeim vér vörösek és mint egy epilepsziás úgy remegek. Felvett és befektetett a kádba hideg vízzel lemosott és beadott egy negyed idegnyugtatót.
Mint kiderült, bátyám rám dobott 1 szál csalánt az unokaöcsém meg még jól meg is dörgölt rajtam egy másikat.
Azóta nem igen vicceskednek velem.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!