Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy betegség miatt csúnyák a...

Egy betegség miatt csúnyák a fogaim, lesz valaha olyan srác akit ez nem fog zavarni?

Figyelt kérdés

Engem is nagyon zavar és sok-sok pénzbe fog kerülni megcsináltatni. Úgy érzem hogy ez az egyetlen valós ok hogy nincs barátom és minden fiú csak a barátzónájába tesz be.

Hogyan találhatnék olyat aki tetszik is és elfogad ezzel a hibámmal? 17/L

2013. nov. 14. 15:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Sztem ez hülyeség... Engem tuti nem zavarna.
2013. nov. 14. 15:25
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Igényeket lejjeb kell adni...az aféle álmokat higy neked tetszik...a fiokba lehet tenni...eleg ha elfogad ezzel a hibáddal...ne légy telhetetlen hisz sajat bevallásod szerint te sem vagy főnyeremény. Kezdj el gyujteni a fogaidra.
2013. nov. 14. 15:26
 3/14 anonim ***** válasza:
na mutasd.....képet privibe
2013. nov. 14. 15:26
 4/14 anonim ***** válasza:

17 évesen én még nem törném magam ezen... :) Olyan kis fiatal vagy még, és annyi fiú van a világon. Én vagyok rá az élő példa, hogy van olyan fiú, akit ez nem érdekel. Nekem régebben olyan fogaim voltak, hogy a kertet feltudtam volna vele szántani! :D De sok olyan fiú van, akit ez nem érdekel, mert a rendes fiúkat az érdekli, hogy milyen ember vagy! :) Másfél évig hordtam fogszabályozót, és most szépek a fogaim, van egy 3 éves kapcsolatom. Fiatal vagy még ezen aggódni, fősulin úgyis több fiú van, mint gimiben! Ne aggódj! :)

L/22

2013. nov. 14. 15:28
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Amugy meg nekem fontos hogy milyen fogakkal rendelkezi az egyén. Az en fogaimmal is sokat torodtem akkor mar a másik fél se legyen hanyag egy szép mosoly pedig feltud ajzani...Volt olyan ferfi ismerosom akitol egeszen addig odaáig voltam amig ki nem.nyitotta a száját...Kb.Mintha cápa fogsora lett volna....több sor fog....annyira kuszák voltak hogy ugy tunt mintha lenne 2-3 sor foga a szájában. Oo kiábrándito.
2013. nov. 14. 15:29
 6/14 anonim ***** válasza:

nekem mostanra csinálták meg nagyjából, és már volt egy barátom elég hosszú ideig, úgyhogy ez nem lesz gond :)

kivéve, ha büdi a szád

16/L

2013. nov. 14. 15:29
 7/14 anonim ***** válasza:
4#4 vagyok. Én megint szeretnék rögzítettet, mert kinőttek a bölcsességfogaim, ami összenyomta a többi fogam, így megint előreállnak egy kicsit. 15 voltam amikor feltették, akkor 36ezer volt. Most utána érdeklődtem fogorvostól, hogy 22 évesen mennyibe kerülne. 340ezer. Hát igen, odafagytam :D Úgyhogy én is gyűjtök...
2013. nov. 14. 15:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy egy értelmes embert ez annyira zavarna, a többi meg jobb is, ha nem jön össze veled...
2013. nov. 14. 15:46
 9/14 anonim válasza:
mutass a fogadról képet. vagy egy hasonló fogsort keress google képkeresővel.. lehet nem is annyira vészes.
2013. nov. 14. 15:52
 10/14 anonim ***** válasza:

Biztos van akit nem zavar. Értem a problémádat, mert szerintem velem is ez a helyzet... nem néznék ki rosszul csak a fogaim elcseszik az összképet :/

Amúgy láttam már olyan lányt akinek nem voltak a legszebbek a fogai, de ennek ellenére azt mondtam rá, h gyönyörű és úgy kéne ahogy van változtatás nélkül:)

2013. nov. 14. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!