Mit csinálok szarul, a bőröm egyre rosszabb szeptembe óta? Már lassan elvesztem a hitem hogy lesz-e szép valaha
ha kijön vmi pattanás tuti hogy hagy vmi nyomot, így most már ez alatt a 6-7 hónap alatt tiszta fol a bőröm, ha nagyobb akkor szép kis heg szerű dolgok maradnak
most már alapozóval kenem a bőröm ha emberek közé megyek, másképp nem lehet megmaradni
bőrgyógyász által felírt antibiotikumot már másfél hónapja szedem, + lenkei féle B vitamint is, de sajnos semmi
vesekőre is szedtem vmit de már elfogyot, és semmi sem változott a vesémmel kapcsolatban sem
a gyomrom is szar, állandóan fingorásznom kell, kivéve ha gyümölcsöt eszek, de érdekes mód ha vmi lisztes dolgot akkor is:\
még erre jön vmi aranyér szerű szar is
nem tudom mi lesz a következő gond ami már lassan arra akar késztetni hogy ráébredjek hogy az élet nem nekem való,
szóval msot már nagyon elegem van
mit csináljak??
próbálok nem gondolni rá, de nagyon nehéz, és igyekszem minél több sikert elérni(kihívásokat vállalni) hogy ne kerítsen hatalmába ez a sok szar
18f
voltam nyáron :D meg röntgenen is, és makk egészséges vagyok azok szerint..
amúgy most már sokat javult, szóval most már szinte normálisan érzem magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!