Én úgy tudtam, hogy a terhes nőknek szép, szebb lesz a bőre, nekem egyre rosszabb, egyre több pattanás van az arcomon, a mellkasomon és a hátamon, pedig eddig nem volt. Mit tudok vele csinálni? Mit használjak?
Szia! Én is így jártam tavaly a babámmal.Én is teli voltam pattanással a karomon, a hátamon,és az arcomon is volt.És mindennap megmostam az arcom,és jól megtöröltem törölközővel.Szerintem menj el bőrgyógyászhoz,hát ha tud rá adni valamit amit terhesség alatt is használhatsz!
Jó babavárást!:)
Én is ugyanígy vagyok, pedig csak a 7. hétben járok! Egyre brutálisabb, mint kamaszkoromban! Kétségbe vagyok esve, mert semmi nem használ!
Tudom semmi tanácsot nem tudtam adni sajnos, de nem vagy egyedül!
Az első 3 hónapban nekem is irtó ronda lett a bőröm, mindenütt, nem csak az arcomon. Viszont utána egyik napról másikra kitisztult, és szép tiszta azóta is! (Remélem így marad.)
30 hetes
Sziasztok! En is varom a szepülest, de addig is kiserletezek... Az arclemosom is pattanas elleni, meg szarito, de hiaba. Kiprobaltam 6 fele maszkot, szinten eredmenytelenül. A hatam es pont a szam környeke van tele iszonyatosan pattanasokkal, olyan apolatlannak erzem magamat! :(
Ja, Aloe Verat is kiprobaltam mar, mert masok javasoltak... hat nekem ez sem jött be... :(
26 hetes vagyok
Lány???? Király!!!! (Remélem az "öregek" mindent jól tudnak) ;-))
Köszönöm a válaszokat!!! Akkor nincs más megoldás tűrni kell!
Azért azt a Sudocrem-et kipróbálom, hátha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!