20 év körüli lányok! Mi az a külső és belső tulajdonsága egy fiúnak, ami igazán megfog?
Pasik (itteni), ti olyan lehetetlenek vagytok..:)
Barna szem.
Belső egyensúly, humor, figyelmesség, gyengédség.
Szerintem h egy srác magabiztos és határozott az pokolian vonzó.
Amit meg megnézek rajtuk az a kezük, karjuk és foguk :D nálam egy rendezett fehér fogsor is nyerő :)
Külső: Magas, rendezett, stílusos, szép mosoly, kisugárzás.
Belső: HUMOROS, mosolygós, intelligens, őszinte, szeret csipkelődni és húzni, és elviseli ezt fordítva is :)
szeressen élni, ne legyen otthon üllő típus :)
külső: mmmminden fiú növesszen szakállat! És minél hosszabb hajat. Torzonborzok, punkok, raszták, gyűljetek egybe! mivel én 180 cm magas vagyok, legyen nálam magasabb. testalkatra: ne legyen kifejezetten dundi. a kis pocak belefér. ezen túl mindegy, (de ha a profilképed a kockahasad, egyből beképzelt suttyónak foglak gondolni). Arcra nem kell, hogy kifejezetten helyes legyen, de vállalható (vállalható definíciója: összességében kellemes és ápolt külső).
Belső: MA-GA-BIZ-TOS-SÁG. ha magaddal nem vagy rendben, a lányokkal sem leszel rendben, és a lányok sem lesznek veled rendben. és ne fogjunk már mindent arra, hogy csóró vagyok, azért nem kellek, nézd meg mennyi egyetemista pár jár együtt plazmát adni a Deákra.
Nekem fontos az is, hogy kezdjen valamit magával az úriember, tanuljon vagy dolgozzon vagy valami. Mozduljon ki, legyenek barátai, legyen mindneféle elfoglaltsága - mert nekem is vannak, és nem tudok vele foglalkozni egésznapahétmindennapján.
Ja, most olvastam el a "mi az ami rögtön megfog"-ot, igazuk van a többieknek, a humor. és hogy ne legyen sértődékeny, mert néha szúrós az én saját kis humorom.
(attól hogy Karalábé Kálmán a nevem, még lány vagyok, mitöbb, hercegnő. csak a félreértések elkerülése érdekében)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!