Szőke srácok! Nektek milyen lányok jönnek be? (külső, belső)
Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 15:23
1/9 anonim válasza:
Olyanok, akikből kevés van mostanság, a normálisok. 17/F
2/9 anonim válasza:
Külső belső harmóniában legyen egymással.
3/9 anonim válasza:
Ott kimaradt a vessző. Sorry,szőke vagyok.:D
4/9 anonim válasza:
"szőke srácok" ne általánosíts már ennyire azt hiszed minden szőke fiú ugyan úgy gondolkodik nem telefonok hogy mindegyik ugyan azt tudja...
5/9 anonim válasza:
Már megint sztereotípiákat gyártunk?a hajszín semmit sem befolyásol az ízlésben, Kérdező.
6/9 anonim válasza:
Arra nem is gondoltok, hogy lehet, neki a szőke srácok jönnek be, és így, ha ők válaszolnak neki, tud ismerkedni. xD
7/9 anonim válasza:
Akkor miért nem teszi fel úgy a kérdést?
8/9 Marko polo válasza:
Az olyan lányokat akiknek van alakjuk , és nem bordásak ...
Valamint akik normálisak (mentális értelemben) , nem törődik csak a saját dolgaival... És akik nem általánosítják a szőke pasikat továbbá nem olyanok hogy szőke nő=szőke pasi logikával gondolkoznak...
9/9 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok szőke, csak megfigyeltem magamon, hogy a szőke fiúk tetszenek, szerintem ez nem olyan durva dolog..:')
És szerintem a kérdésben semmi bántó nem volt, de ha valakinek ez rosszul esett akkor bocsánatot kérek tőle!
De valaki azért adhatna konkrét válaszokat is, köszönöm szépen (:
2013. nov. 1. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!