Mit lehet tenni, ha valaki gyakorlatilag kiábrándult a nőkből?
Ez már évek óta érlelődik bennem, nem egy aktuális csalódás okozta. Igazából "csalódás" sem ért, abban az értelemben, hogy viszonylag sikeresen ki tudok alakítani és meg tudok tartani kapcsolatokat, ha akarom. Na de ez utóbbival van gond, mert egyre inkább nem akarom.
Az elmúlt 5 évben "közöm" volt körülbelül 100 nőhöz/csajhoz, de mindegyikből kiábrándultam egy idő után. Egyáltalán nem valami tökéletes dolgot keresek, csak van pár dolog, amik szerintem alapvetőek lennének egy felnőtt embernél, és ebből nem tudok engedni. Itt ne gondoljunk többre annál, ami a hétköznapi életben is szükséges (korrektség, megbízhatóság, kitartás, stb.). Sajnos úgy érzem, már itt is gondok vannak. Ezen felüli "igényeim", hogy valamilyen módon mozgasson meg a személyisége, legyen megalapozott véleménye/gondolatai, saját érdeklődése, és persze, hogy az életritmusa ne térjen el az enyémtől.
Figyeljük meg, hogy egyetlen külső tulajdonságot sem említettem! Az a helyzet, hogy a nagy többség ezeknek a közelében sem jár, az a pár kivétel, akinél elsőre úgy tűnik mégis, egy idő után ledobja az álcát és kiderül, hogy ők sem mások.
Egy időben azt gondoltam, hogy ez valami generációs dolog, s ha idősebb nőkkel kezdek, akkor megtalálom az igazit. Ez viszont hamar kiderült, hogy nagyon nincs így, a 30-as nőcik is ugyanolyan gyarlók és egyszerűek. Szóval ki mit gondol erről? Ideje feladnom?
"az a pár kivétel, akinél elsőre úgy tűnik mégis, egy idő után ledobja az álcát és kiderül, hogy ők sem mások"
ebből következtettem arra, hogy összejöttél velük.
mindegy, nekem így akkor sem korrekt, normál esetben a kapcsolatok úgy működnek, hogy azt kapsz, amit te is adsz.
Someone's dream: Normál esetben szerintem is így KELLENE működjön. A való élet ezt viszont sokszor megcáfolja.
De ez nem egészen az, amit fejtegettem, mert feltételezi, hogy amúgy minden rendben lenne az illetővel, csak "motivációs" problémák akadnak. Én ennél súlyosabb dolgokat mondok, és a gyökere nyilvánvalóan a neveltetés/szocializáció. Csak ami elborzaszt, hogy ez ilyen mértékű.
Ti milyen lányokkal randizgattok? Nem értem. Mondotok itt nekem olyat, hogy 90% nem korrekt? Komolyan? Csak én voltam olyan, hogy korrekt lányokkal randiztam és korrekt lány ismerőseim és barátaim vannak? Ha 100 nőhöz volt közöd akkor 100-90=10 korrekt volt, csak nem tetszett neked?
Az más kérdés, hogy valaki azt is beleszámolja, hogy megtetszik neki valaki, de meg sem szólítja csak titokban álmodozik róla és miután kiderül, hogy nem tetszik a másik félnek máris "qrva, nem korrekt, egy utolsó..."
Én nekem nem volt 100 lány az életemben. Szerintem még 50 sem. Ha tippelhetnék volt kb 25-30 akikkel próbálkoztam, akikkel randizgattam, többet találkozgattam, és potenciális jelöltek voltak. De mindegyik úgy ahogy korrekt volt, különben nem randizgattam volna velük. Persze olyan is volt, hogy fesztiválon akartam megdönteni egy csajt, akiről kiderült, hogy "nem korrekt", de mit érdekelt az engem, nem akartam összejönni vele. Néhány össze törte a szívem, néhány nagyon jó barát maradt, de egyik sem volt egy utolsó ember...
Vagy lehet csak rossz helyen ismerkedem, iskolában, egyetemen, barátok áltak... Lehet diszkóban és plázákban kellene nagy műkörmös csajokat leszólítanom.
Az ilyen beszólás, meg: "30-as nőcik is ugyanolyan gyarlók és egyszerűek"
Köszi szépen, ilyen pasit keres minden nő az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!