Van itt olyan ember, aki teljesen kiábrándult az oldalon lévő emberek reakcióitól, rosszindulatától és már nem akar ismerkedni, beszélgetni privátban egyáltalán?
Figyelt kérdés
Én eljutottam erre a szintre...itt is hagyom. Jól járok?2013. nov. 2. 11:55
1/4 anonim válasza:
Egyszerűen csak hanyagold egy ideig, ha csordultig vagy. Gyere vissza pár hét múlva. Amúgy nem rossz ez az oldal, szerintem, mert sokféle véleményt olvashatsz.
2/4 anonim válasza:
Ne is haragudj, de, ha naponta 40en sírják el, hogy milyen szemetek a férfiak, vagy mekkora r|bancok a nők, had csapjak már kicsit oda lelkileg nekik. A másik kedvencem a reménytelen szerelmesek. "Olyan ronda vagyok, pedig tudnék szeretni!" Első kézből tapasztaltam az ilyen emberek hozzáállását, ne csodálkozzanak hát, ha minden második válaszoló kötelet ajánl nekik. A "jó-e a >< méretem" kérdésekről nem is beszélve.
3/4 anonim válasza:
Tény hogy vannak bunkók GYK-n, de az életben is vannak... Nekem amúgy pozitív tapasztalataim vannak, a többit meg el kell felejteni. :)
4/4 anonim válasza:
Igen, mindenféleképpen jól jársz. Én 3 évre hagytam itt és egy kicsivel erősebb lettem, mint szellemileg mind pedig lelkileg is. Nem jó ez az oldal, mert túlságosan sok a negatív kérdés és még több a negatív válasz. Valami olyasmi ez az oldal mint valami online gyóntató fülke, minden féleképp szüneteltesd egy kicsit, mert ez a sok negatív dolog, téged is még negatívabbá tesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!