Mit lehet tenni, ha valaki gyakorlatilag kiábrándult a nőkből?
Ez már évek óta érlelődik bennem, nem egy aktuális csalódás okozta. Igazából "csalódás" sem ért, abban az értelemben, hogy viszonylag sikeresen ki tudok alakítani és meg tudok tartani kapcsolatokat, ha akarom. Na de ez utóbbival van gond, mert egyre inkább nem akarom.
Az elmúlt 5 évben "közöm" volt körülbelül 100 nőhöz/csajhoz, de mindegyikből kiábrándultam egy idő után. Egyáltalán nem valami tökéletes dolgot keresek, csak van pár dolog, amik szerintem alapvetőek lennének egy felnőtt embernél, és ebből nem tudok engedni. Itt ne gondoljunk többre annál, ami a hétköznapi életben is szükséges (korrektség, megbízhatóság, kitartás, stb.). Sajnos úgy érzem, már itt is gondok vannak. Ezen felüli "igényeim", hogy valamilyen módon mozgasson meg a személyisége, legyen megalapozott véleménye/gondolatai, saját érdeklődése, és persze, hogy az életritmusa ne térjen el az enyémtől.
Figyeljük meg, hogy egyetlen külső tulajdonságot sem említettem! Az a helyzet, hogy a nagy többség ezeknek a közelében sem jár, az a pár kivétel, akinél elsőre úgy tűnik mégis, egy idő után ledobja az álcát és kiderül, hogy ők sem mások.
Egy időben azt gondoltam, hogy ez valami generációs dolog, s ha idősebb nőkkel kezdek, akkor megtalálom az igazit. Ez viszont hamar kiderült, hogy nagyon nincs így, a 30-as nőcik is ugyanolyan gyarlók és egyszerűek. Szóval ki mit gondol erről? Ideje feladnom?
Hát nem tudom miért olyan nehéz ezt értelmezni.
Személyiség beli dolog, hogy valaki mennyire kitartó, vagy hogy milyen az életritmusa. Ha eléggé megismerted az illetőt, akkor tudod, ha nem, akkor viszont koppansz.
Someone's dream válasza:
Az általad írt tulajdonságok alapvetőek a legtöbb emberben.
-Hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!