Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit lehet tenni, ha valaki...

Mit lehet tenni, ha valaki gyakorlatilag kiábrándult a nőkből?

Figyelt kérdés

Ez már évek óta érlelődik bennem, nem egy aktuális csalódás okozta. Igazából "csalódás" sem ért, abban az értelemben, hogy viszonylag sikeresen ki tudok alakítani és meg tudok tartani kapcsolatokat, ha akarom. Na de ez utóbbival van gond, mert egyre inkább nem akarom.

Az elmúlt 5 évben "közöm" volt körülbelül 100 nőhöz/csajhoz, de mindegyikből kiábrándultam egy idő után. Egyáltalán nem valami tökéletes dolgot keresek, csak van pár dolog, amik szerintem alapvetőek lennének egy felnőtt embernél, és ebből nem tudok engedni. Itt ne gondoljunk többre annál, ami a hétköznapi életben is szükséges (korrektség, megbízhatóság, kitartás, stb.). Sajnos úgy érzem, már itt is gondok vannak. Ezen felüli "igényeim", hogy valamilyen módon mozgasson meg a személyisége, legyen megalapozott véleménye/gondolatai, saját érdeklődése, és persze, hogy az életritmusa ne térjen el az enyémtől.

Figyeljük meg, hogy egyetlen külső tulajdonságot sem említettem! Az a helyzet, hogy a nagy többség ezeknek a közelében sem jár, az a pár kivétel, akinél elsőre úgy tűnik mégis, egy idő után ledobja az álcát és kiderül, hogy ők sem mások.

Egy időben azt gondoltam, hogy ez valami generációs dolog, s ha idősebb nőkkel kezdek, akkor megtalálom az igazit. Ez viszont hamar kiderült, hogy nagyon nincs így, a 30-as nőcik is ugyanolyan gyarlók és egyszerűek. Szóval ki mit gondol erről? Ideje feladnom?

2013. nov. 12. 08:45
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
És te mennyire tartottál ki bárki mellett? Mindig megbízható voltál, vagy leléptél, ha valami egy picit is nem tetszett? Nem úgy tűnik... Ez is gyarlóság.
2013. nov. 12. 08:47
 2/28 anonim ***** válasza:
hát, vagy elfogadod hogy a nők milyenek, vagy áttérsz a férfiakra..
2013. nov. 12. 08:48
 3/28 anonim ***** válasza:
Egy jó kapcsolatért meg kell dolgozni, nem adják ingyen, és készen.
2013. nov. 12. 08:51
 4/28 A kérdező kommentje:

1: Volt több évig húzódó kapcsolatom, ahol azt hittem, érdemes és lehet is komolyabban változtatni. Ma már nem így gondolom, meg itt szerintem nem apróságokról van szó. Azokon nem szoktam rugózni. De ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ezeket én is nyújtottam mindig.

Ezt a 100-as számot egyébként úgy kell érteni, hogy akikkel egyáltalán felmerült, hogy ismerkedünk, a többségéből nem lett kapcsolat.

2013. nov. 12. 08:52
 5/28 anonim ***** válasza:

Lehet ez furán fog hangzani, de egy kapcsolatban azt kapsz, amit adsz. Ha te sem tartottál ki, miért várod, hogy a másik kitartson?

Ha valaki egyet ért a véleményeddel, az nem azt jeleni, hogy neki nincs sajátja.

Baromi egyszerű. Ismerd meg előbb a másikat alaposan, mielőtt összejönnél vele.

És igen, legvégső esetben ott van a saját nemed.

2013. nov. 12. 08:54
 6/28 anonim ***** válasza:

bocs, de én is azt mondanám, hogy benned van a hiba. Nincs olyan, hogy 100 nőből ne lett volna egy sem aki normális, vagy csak 2 mondat után beskatulyázod őket valaminek és ennyi. Vagy lehet elvárod, hogy mozgassák meg a világot körülötted, annyira legyenek egyéniségek, de lehet te nem az vagy de annak tartod magadat.

Nem ismerlek, de csak így hírtelen első benyomásra a szövegedből én nem szívesen ismernélek meg. Nem tudom miért, de nekem nem volt szimpatikus amit írtál és ahogy írtad, emiatt nem tudlak sajnálni (látod, én is 2 mondat után skatulyázok)

2013. nov. 12. 09:04
 7/28 anonim válasza:
mindegyik nőszemély valamilyen álarcot visel, bár én 21-éves vagyok de számtalan nősténnyel volt dolgom. egy nő elsőként jobbik arcát mutassa, csak később látható a foga fehérje. :-D én akkor úgy teszek, mintha oda, figyelnék közben meg nem ha ezt nem bírod elviselni, akkor ne próbálkozz a nőknél bameg. xD
2013. nov. 12. 09:21
 8/28 A kérdező kommentje:

6: Egyrészt nem azért írtam, hogy bárki szemében szimpatikus legyek, vagy hogy sajnáljanak.

Én nem állítom, hogy tökéletes lennék (de törekszem rá), de szerintem a fenti dolgok alapvetőek. És itt nem arról van szó, hogy valakiben van 1-2 hiba, hanem mondjuk több mint a felét nem teljesíti a fent leírtaknak (és nem is törekszik rá). Egy felnőtt embert szerintem nem lehet megváltoztatni ilyen radikálisan, pláne, ha nem is akarja. És hidd el, nem két mondat után jutok erre, igyekszem mindenkit minél jobban megismerni.

Örülök, hogy szerinted "nincs olyan", hogy 100-ból egy sem üti meg a mércét, mert ezek szerint te máshogy tapasztaltad. Az is lehet, hogy valóban nagy elvárások ezek manapság, ami viszont nagyon szomorú.

2013. nov. 12. 09:27
 9/28 anonim ***** válasza:
Az általad írt tulajdonságok alapvetőek a legtöbb emberben. Ha te ezt nem találtad meg, akkor az tényleg a te hibád. Az pedig rég rossz, ha úgy jössz össze valakivel, hogy nem mozgat meg a személyisége. Akkor minek jössz vele össze?
2013. nov. 12. 09:52
 10/28 Wadmalac ***** válasza:

Általános képként elfogadom a hozzáállásodat, sajnos elnyomó többségre igaznak érzem, amit írsz.

De azért nekem igenis van tapasztalatom, hogy van ékszer a szemét közt. Sok is. Csak épp nem ezek a leghangosabbak, a legtarkábbak, a legfeltűnőbbek.

Az ilyen lányok nem dőlnek az automatából, ezeket keresni kell.

De vannak. És épp ennek a kisebbségnek köszönhetően megbocsátok a többinek. :)

2013. nov. 12. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!