Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki érti a lányokat, miért...

Valaki érti a lányokat, miért ilyen fura az ízlése némelyik lánynak, olykor pont a szépeknek?

Figyelt kérdés
Én egy ronda, nyomi, alacsony fiú vagyok például és nem egyszer volt már, hogy felfigyelt rám egy szép, aranyos, hozzám hasonlóan alacsony lány. KÉrdem én mindig, hogy mégis miért, mert az egy dolog, hogy bájos pofám van, még részeg lány is megmondta már egyszer, azóta sem tudom ki volt, de amúgy meg ők nekik is ott vannak az igazi nagy darab, vonzó férfiállatok, akik mondjuk 18 évesen kinéznek 30-nak, úgy látom ez a vonzó általában azért, nem a magamfajta nyomikra buknak többnyire, de mégis miért van pár fura kivételesen béna ízlésű szép lány, vajon ők mitől vonzódnak egy ronda, nyomi fiúhoz, mint amilyen én vagyok, mikor szerintem ők is tudhatnák, hogy bárkit megkaphatnak. Legutóbb is olyan szép szemű, formás lánnyal smároltam, pedig még fiúk is beszóltak, mikore a lánnyal láttak, hogy minek vagy ezzel a nyomival? Nem értem, még olyan is történt már velem, hogy cak úgy egy tök szép lány rám mosolygott, pedig sokan mondták már nekem, hogy hát elég ronda vagy, csoda, ha lesz nőd valaha.

2013. nov. 11. 17:33
1 2
 11/13 piriiiiii ***** válasza:
Nem, nem a hatvankettes szívott be, hanem a hetvenötös...
2013. nov. 11. 17:57
 12/13 anonim ***** válasza:

jaaaj, neee, pedig, annyira reménykedtem hogy most én leszek a jó fej akárki aki megvédi xy lányt, már ha egyáltalán lány..azzal hogy hülyének néz valakit, CSAK nyalizásból persze,,

óóó és nem, mily tragikus sors, pont az ellenkezője,,, hát milyen ironikus,,, gyorsan megyek és elásom magam, ilyen megaláztatás után nem akarok tovább létezni

na sebaj,, szerintem akkor is hülye vagy 62-es

2013. nov. 11. 18:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Vagy az énképeddel van baj, vagy mások ízlésével kapcsolatban általánosítasz.
2013. nov. 11. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!