Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki érti a lányokat, miért...

Valaki érti a lányokat, miért ilyen fura az ízlése némelyik lánynak, olykor pont a szépeknek?

Figyelt kérdés
Én egy ronda, nyomi, alacsony fiú vagyok például és nem egyszer volt már, hogy felfigyelt rám egy szép, aranyos, hozzám hasonlóan alacsony lány. KÉrdem én mindig, hogy mégis miért, mert az egy dolog, hogy bájos pofám van, még részeg lány is megmondta már egyszer, azóta sem tudom ki volt, de amúgy meg ők nekik is ott vannak az igazi nagy darab, vonzó férfiállatok, akik mondjuk 18 évesen kinéznek 30-nak, úgy látom ez a vonzó általában azért, nem a magamfajta nyomikra buknak többnyire, de mégis miért van pár fura kivételesen béna ízlésű szép lány, vajon ők mitől vonzódnak egy ronda, nyomi fiúhoz, mint amilyen én vagyok, mikor szerintem ők is tudhatnák, hogy bárkit megkaphatnak. Legutóbb is olyan szép szemű, formás lánnyal smároltam, pedig még fiúk is beszóltak, mikore a lánnyal láttak, hogy minek vagy ezzel a nyomival? Nem értem, még olyan is történt már velem, hogy cak úgy egy tök szép lány rám mosolygott, pedig sokan mondták már nekem, hogy hát elég ronda vagy, csoda, ha lesz nőd valaha.

2013. nov. 11. 17:33
1 2
 1/13 piriiiiii ***** válasza:

Húúúúúúúha.

Két dolog.

1.: ne adj más véleményére.

2.: bízz már magadban kicsit jobban!

2013. nov. 11. 17:39
 2/13 anonim ***** válasza:
piriiiiii szeretlek :)
2013. nov. 11. 17:40
 3/13 piriiiiii ***** válasza:
Miért szeretsz, és ki is vagy Te?
2013. nov. 11. 17:41
 4/13 anonim ***** válasza:
Egy pasi :)
2013. nov. 11. 17:44
 5/13 piriiiiii ***** válasza:
Válaszolj rendesen!
2013. nov. 11. 17:44
 6/13 anonim ***** válasza:
No :P
2013. nov. 11. 17:46
 7/13 anonim ***** válasza:
Kamu.
2013. nov. 11. 17:47
 8/13 piriiiiii ***** válasza:
Szerintem beszívtál, hatvankettes...
2013. nov. 11. 17:48
 9/13 anonim ***** válasza:

és 3. ezek mind sablon szövegek...

jaaa, és 4. te most direkt sajnáltatni próbálod magad vagy mi a franc? miért hangsúlyozodd ki direkt ÓH IGEN ÉN BEZZEG NAGYON CSÚNYA VAGYOK, ÉS OTT VANNAK a kigyúrt szuper jóképű és mellesleg szuper intelligens 12 diplomás sakkmester olimpikonok.. meg HÁT ŐK BÁRKIT MEGKAPHATNAK AKI NEM ÉN VAGYOK,, és?? nem holt mind1 már? valamiért te kelletél neki, azt ennyi, vagy ha ez téged zavar, mond nekik hogy "ehm, bocs de nézz rám kérlek,, mint láthatod ha körbenézel nem sok fiút látsz aki hát öhm,, hátrányosabb ömm felépítésű nálam,, na most te őket mind megkaphatod, hozzám képest pedig Quasimodo is csodaszép, szóval na, viszlát.."

2013. nov. 11. 17:49
 10/13 anonim ***** válasza:

fuuuuu 62-es nem is nekem írtál , de még így is qrva irritáló az írásod.. mint valami degen¤**ált ba**m

"Egy pasi :)" juuuuj mint valami uzi ba*****, rohadt gagyi,, már mint egyébként ja, így kell csajozni, ez olyan hizelgő meg kedves meg minden, hogy biztos máris megnyered a lány tetszését, hiszen te szereted őt, ami nagyon jó érzés ám,,

és ez a "no :P" háááát,,, ,áhhöeh szánalmas te úristen

2013. nov. 11. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!