Valaki érti a lányokat, miért ilyen fura az ízlése némelyik lánynak, olykor pont a szépeknek?
Húúúúúúúha.
Két dolog.
1.: ne adj más véleményére.
2.: bízz már magadban kicsit jobban!
és 3. ezek mind sablon szövegek...
jaaa, és 4. te most direkt sajnáltatni próbálod magad vagy mi a franc? miért hangsúlyozodd ki direkt ÓH IGEN ÉN BEZZEG NAGYON CSÚNYA VAGYOK, ÉS OTT VANNAK a kigyúrt szuper jóképű és mellesleg szuper intelligens 12 diplomás sakkmester olimpikonok.. meg HÁT ŐK BÁRKIT MEGKAPHATNAK AKI NEM ÉN VAGYOK,, és?? nem holt mind1 már? valamiért te kelletél neki, azt ennyi, vagy ha ez téged zavar, mond nekik hogy "ehm, bocs de nézz rám kérlek,, mint láthatod ha körbenézel nem sok fiút látsz aki hát öhm,, hátrányosabb ömm felépítésű nálam,, na most te őket mind megkaphatod, hozzám képest pedig Quasimodo is csodaszép, szóval na, viszlát.."
fuuuuu 62-es nem is nekem írtál , de még így is qrva irritáló az írásod.. mint valami degen¤**ált ba**m
"Egy pasi :)" juuuuj mint valami uzi ba*****, rohadt gagyi,, már mint egyébként ja, így kell csajozni, ez olyan hizelgő meg kedves meg minden, hogy biztos máris megnyered a lány tetszését, hiszen te szereted őt, ami nagyon jó érzés ám,,
és ez a "no :P" háááát,,, ,áhhöeh szánalmas te úristen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!